:
Breaking News

A ragyogás belülről kezdődik és velünk folytatódik

A ragyogás belülről kezdődik és velünk folytatódik

Komoly elvárásokkal indultam el a Glow Up Bőrgyógyászati és Esztétikai Klinikára. Belépve egyből éreztem, hogy a Glow Up kilóg az esztétikai klinikák sorából. A kortárs elvárásoknak megfelelő, karakteres, high-end enteriőrben a brand megálmodója, Dr. Faluhelyi Dóra fogadott. „Klinikánkon a bőrgyógyászat, a sebészet, az esztétika és a kozmetika szoros együttműködésben, teljes komplexitásában foglalkozik pácienseink megjelenésével, a bőr egészségével.”

Dóra egy olyan klinikát hozott létre, ahol a szakmaiság, a tudatosság és a felelősség a legmagasabb szinten találkozik. „Ahelyett, hogy megváltoztatnánk a személyiség megjelenését, mi a természetes, kifinomult részletek megteremtésére specializálódtunk. Fontos, hogy ügyfeleink megtalálják az önmagukban rejlő szépséget, elfogadják, sőt szeretni tudják önmagukat. Ennek érdekében pácienseinkkel karöltve tervezzük meg a megfelelő, személyre szabott kezelési terápiát.”

Egy klinika, ami brand

Az irány, mely egyedülállóvá teszi a klinikát, Dóra számára az elejétől kezdve egyértelmű volt. „Nyilván van egy kiemelkedő szakmai háttér, azonban a napi rutinunkban a páciensközpontú filozófia áll a középpontban. Pozitivitás, valódi figyelem, közösségépítés, melyek nem egyetlen orvos személyéhez, hanem a brandhez kötődnek” –mondja Dóra, aki egyből be is mutatta saját fejlesztésű, az iparágban egyedülálló pácienstámogató rendszerüket, a MyGlowUp platformot.

Klinika luxuskivitelben

A klinika az iparág leginnovatívabb technológiáit kínálja, eszközparkjukat az elérhető világmárkák legmodernebb tárházából építették ki, így pácienseik a legkomplikáltabb beavatkozásokat is könnyedén veszik, hiszen a kezelőszékben ülve nem csupán az eredmény, de az ahhoz vezető út is fontos. „Minden termékünk, gépünk és kezelésünk a lehető leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal jár és a legmagasabb minőséget képviseli.”

Termékeik között megtalálható a Forlle’D termékcsalád, mely azt a nanotechnológiát alkalmazza, amiért megalkotója, Dr. Makoto Hatto professzor Nobel-díjat kapott, de az egyik legismertebb komplex bőrterápiát kínáló termékcsalád, a ZO Skin Health is képviselteti magát a klinikán. A Candela cégcsoport által gyártott Nordly’s géppel is találkoztam, melyet tavaly Amerikában az év lézerkészülékének választották, továbbá a doktornő figyelmembe ajánlotta a SkinPen Precision-t, mely az egyedüli FDA-tanúsítvánnyal rendelkező orvosi mikrotűs eszköz a piacon.

Közösség és harmónia

Az interjú végére Dóra szavait hallgatva egyre inkább megértettem, mit is jelent a klinika által megfogalmazott gondolat, miszerint a ragyogás belülről kezdődik. Bőrünk egészsége, önbizalmunk és megjelenésünk minősége összefügg, és nem csupán a fizikai kezeléseken múlik. „Az önfejlesztés kiemelten fontos, hogy önazonosak maradjunk és ne vesszünk el az esztétikai világ útvesztőjében. Ebben nyújtunk segítséget Dobó Katával és Dr. Pászthy Beával, akikkel egy havonta jelentkező podcast keretében beszélgetünk bővebben a témáról.”

„Számunkra a Glow Up Aesthetic Clinic az egészséges bőrt, a természetes szépséget és a tudatos bőrápolást testesíti meg. Valljuk, hogy a rendszeres bőrápolásnak mindenki számára hozzáférhetőnek és elengedhetetlennek kell lennie.”

The post A ragyogás belülről kezdődik és velünk folytatódik appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés