:

Közel 3000 forint spórolható az Xbox Game Pass családi csomaggal

Közel 3000 forint spórolható az Xbox Game Pass családi csomaggal

A Microsoft még február végén jelentette be, hogy a kolumbiai és írországi tesztidőszakot követően hat újabb országban (Chile, Magyarország, Izrael, Új-Zéland, Dél-Afrika, Svédország) teszi eléhetővé az Xbox Game Pass Ultimate családi csomagot, aminek hála egyszerre akár öten is osztozhatnak egyetlen Ultimate tagság előnyein.

Ez a lehetőség az eddigieknél is könnyebbé teszi a Game Pass játékok használatát családok és baráti csoportok számára konzolon, PC-n és a felhőben egyaránt. A családi csomag előnye továbbá, hogy egyszerre lehet játszani öt eszközön, akár ugyanazzal a játékkal, platformtól függetlenül (Xbox One, Xbox Series X|S, Windows PC vagy Felhőalapú Játék).

A családi csomagnak egy tulajdonosi profilja van, ehhez tud csatlakozni további négy tag. Utóbbinak csupán az a feltétele, hogy mindenkinek legyen egy saját Microsoft-fiókja, illetve ezeknek a fiókoknak ugyanazon régióhoz kell tartozniuk.

Az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family tagság havidíja 8 390 forint, tehát amennyiben összeáll öt barát, akkor közel 3000 forint spórolható havonta, hiszen így 1678 forintot kell fizetni a hagyományos Xbox Game Pass Ultimate 4190 forintos ára helyett.

The post Közel 3000 forint spórolható az Xbox Game Pass családi csomaggal first appeared on 24.hu.