:

Rampart: avagy vendéglátás nagyon nagyban

Gasztronómiai szempontból a Puskás Aréna egy óriási üst, amelyben a tömegszórakoztatás menüje fő. Hozzávalók: egy adag gépészetileg, technológiailag és építészetileg egyedülálló XXI. századi komplexum, egy marék nemzetközi színvonalú sport és kulturális rendezvény és természetesen egy olyan adag gasztronómiai szolgáltatás, amely képes akár egyszerre kiszolgálni 60 -70 ezer nézőt és 4000 VIP vendéget a lehető legmagasabb színvonalon.

A jó gasztronómia élmény, inspiráció és élvezet egyben. Ehhez az együttálláshoz az kell, hogy a pult túloldalán állók is pontosan ezt érezzék. Ez a Rampart alapfilozófiája: a cég hitvallása szerint a vendéglátás nem csupán üzlet, sokkal több annál. A vendéglátás a közösségépítés legfontosabb színtere.

Pontosan ilyen a Puskás Aréna, amely Közép Európa legnagyobb befogadóképességű, sport- és koncert eseményeknek helyt adó, modern létesítménye. Számos teltházas nemzetközi mérkőzés, például 2021-ben az UEFA Szuperkupa döntő, vagy ugyanebben az évben az UEFA Euro 2020 labdarúgó-Európa-bajnokság több mérkőzése került itt megrendezésre, de helyt kapott itt a szintén teltházas Red Hot Chilli Peppers koncert vagy az „Ez az a nap” eucharisztikus találkozó is.

Az ide érkező nézőket, fellépőket, sportolókat, sőt a szolgálatot teljesítő technikai és biztonsági szakembereket is a Rampart csapata látja el. Azonban nem pusztán az emberek ellátása a feladat, hanem egyszerre a legkülönbözőbb vendégigényeknek is meg kell felelni. A tét pedig hatalmas, hiszen, ha egy rendezvény gasztronómiai szolgáltatása nem megfelelő színvonalú, úgy a teljes rendezvény sikere kerülhet veszélybe.

Egy teltházas, közel 68.000 nézőt befogadó esemény vendégeinek kiszolgálása számokban is elképesztő: egy ilyen alkalommal általában elfogy 850 hordó (egy hordó 50 literes) sör, 40 ezer palack üdítő, 8000 perec és 25 ezer liter popcorn. Gondoskodni kell továbbá a 80 skybox és 4 skyclub vendégeiről is, akiknek minden helyszínen teljesen más jellegű catering szolgáltatást szükséges nyújtani.

Szintén a Rampart felel a 2021-ben átadott, szupermodern és különleges építészeti megoldásairól is ismert MVM Dome-ban, illetve a 4000 fő befogadására képes BOK csarnokban rendezett eseményekhez kapcsolódó catering szolgáltatásokért is. Miközben megpróbáljuk feldolgozni a fenti számokat, fontos megjegyezni, hogy a cégcsoport tevékenysége messze túlmutat a Puskás Aréna, MVM Dome és BOK csarnok rendezvényeinek kiszolgálásán.
A vállalat olyan helyszíneken is nyújt gasztronómiai szolgáltatást és üzemeltet éttermeket, mint az impozáns Magyar Zene Háza Trilla étterme, kávézója és terasza, de ide sorolhatjuk még a 2022-ben átadott, kívül-belül lélegzetelállító Néprajzi Múzeumban található éttermet, az Etnot is, vagy több éttermet a fővárosban, például a Millennium Gardens Kantint a Millennium Gardens Irodaházban vagy a Bistrodium Éttermet a BOK csarnok területén.

A cég által eddig kiszolgált ügyfelek és rendezvények garanciát jelentenek a leendő partnerek és ügyfelek számára is, legyen szó gourmet vacsoráról, egy laza partyról, néhány tucat vagy többezer vendég kiszolgálásáról. A szakemberek kiváló munkáját már sokszáz helyszínen több tízezer elégedett vendég és több száz sikeres rendezvény dicséri.

The post Rampart: avagy vendéglátás nagyon nagyban appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés