:
Breaking News

Kakis választ ad az újságírók kérdéseire Elon Musk

Kakis választ ad az újságírók kérdéseire Elon Musk

Elon Muskról régóta tudni lehetett, hogy nem szimpatizál a mainstream médiával, ám mióta átvette a Twitter irányítását, valóságos hadjáratba kezdett. Decemberben például előzetes figyelmeztetés nélkül, azonnali hatállyal felfüggesztette több újságíró profilját is a Twitteren, akik sűrűn beszámoltak üzleti ügyeiről. A felháborodás hatására aztán ezeket a profilokat visszaállították.

A napokban azonban újabb érdekes üzenetet fogalmazott meg a sajtómunkásoknak. A Twitter vezérigazgatója bejelentette, hogy a közösségi oldal sajtós email-címére küldött üzenetekre automatikusan kakis emojival fog válaszolni.

press@twitter.com now auto responds with

— Elon Musk (@elonmusk) March 19, 2023

A Gizmodo szerint mielőtt Musk tavaly októberben hivatalosan is felvásárolta a Twittert, a vállalat kommunikációs csapata rendszeresen válaszolt a riporterek megkereséseire. A dél-afrikai milliárdos érkezése óta azonban szinte a teljes kommunikációs csapatot elküldték, így felhalmozódtak a megválaszolatlan levelek.

Azóta több hírügynökség is arról számol be, hogy a Twitter nem ad kommentárt az írásaikhoz. Ez egyébként párhuzamba állítható Elon Musk többi vállatának kommunikációs stratégiájával is, ugyanis a SpaceX és a Tesla sem szeret túlságosan nyilatkozni a sajtónak.

The post Kakis választ ad az újságírók kérdéseire Elon Musk first appeared on 24.hu.