:

Zuglói irodából indult, Indonéziában terjeszkedik a magyar sikersztori

Az indonéz fővárosban, Jakartában nyit irodát az Aliz Technologies.

2019-ben a Forbes magazinban írtuk meg, hogyan lett a Google Cloud első ázsiai partnere – majd a legjobb feltörekvő ázsiai partnere – Boscha István és Molnár Balázs sikersztorija, az Aliz Technologies. A chatbot-megoldást kínáló, kis zuglói irodából működtetett vállalat most ismét nagyot dobbant: a nemzetközi cég Jakartában nyit irodát, adta hírül az Aliz sajtóközleménye.

Az ügyfeleinek big data, machine learning, applikációs fejlesztést kínáló vállalat már több indonéz esettanulmányban jeleskedett, ezen sikereknek köszönhető a bővülés.

Molnár Balázs CEO szerint „Indonézia óriási gazdasági és technológiai fejlődésen megy keresztül, gyors ütemben fejlődik a digitális megoldások és az IT területén is. Örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a figyelemre méltó társadalmi fejlődésnek.”

Több ebből Hétvégétől alapjaiban változhat meg a magyar járóbeteg-ellátás Sikkasztással vádolják Rogán régi barátját, milliárdokkal léphetett le az orosz kötvényüzletből

A jakartai iroda az ötödik globális állomása a vállalatnak: Indonézia mellett Budapesten, Szingapúrban, Berlinben és Milánóban vannak jelen.

The post Zuglói irodából indult, Indonéziában terjeszkedik a magyar sikersztori appeared first on Forbes.hu.