:

Páratlan siker: budapesti luxusszálloda a világ legjobbjai között

A budapesti Four Seasons hetedjére, Magyarországon egyedüliként nyerte el a Forbes rangos elismerését.

Anyalapunk, az amerikai Forbes által kiadott, a luxusszállodákat, éttermeket és fürdőket minősítő egyetlen globális rendszere, a Forbes Travel Guide idén is kihirdette a Star Awards díjazottjait. A Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest hetedik egymást követő évben nyerte el a kalauz legrangosabb, ötcsillagos minősítését.

Ezzel Magyarországon egyedüliként szerepel a világ legjobbjai között – ráadásként pedig a szálloda Spa részlege is négycsillagos kitüntetést kapott.

Több ebből Páratlan siker: budapesti luxusszálloda a világ legjobbjai között Zuglói irodából indult, Indonéziában terjeszkedik a magyar sikersztori

„Nagy megtiszteltetés, hogy a Forbes Travel Guide Ötcsillagos minősítéssel járó rangos kitüntetést immár hetedik egymást követő évben kaptuk meg” – mondta Thibaut Drege, a Four Seasons Hotel Gresham Palota Budapest vezérigazgatója. „Ez a díj a Gresham Palota csapatainak kivételes elkötelezettségének elismerése, amellyel emlékezetes élményeket és kifogástalan szolgáltatásokat biztosítanak minden vendég számára. Szívélyes köszönetem és elismerésem az egész csapatnak.”

„A Four Seasons idei Forbes Travel Guide díjain elért eredményei ismét bizonyítják a vállalat régóta tartó elkötelezettségét a példaértékű szolgáltatás iránt” – mondta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója.

Kilencszáz objektív szempont, titkos értékelés

A csillagok kiosztása a Michelin-kalauzhoz hasonlítható: az éttermeket csillagokkal díjazó kiadványhoz hasonlóan a Forbes Travel Guide inspektorai is névtelen szakmai ellenőrökből állnak.

Az elismeréseket 900 objektív szempont alapján osztják ki, a csillagok a szolgáltatás minőségét hangsúlyozzák – az ötcsillagos szálloda a módszertan szerint olyan kiemelkedő, gyakran ikonikus szálláshelyeket jelöl, amelyek gyakorlatilag hibátlan szolgáltatással és csodálatos létesítményekkel rendelkeznek.

A Four Seasons mellett Forbes Travel Guide idei magyar díjazottjai között az Anantara New York Palace Budapest Hotel, a Corinthia valamint az InterContintal ajánlásokat, míg a Kempinski Hotel és a The Ritz-Carlton négy csillagot kapott.

A fürdők kategóriájában a Four Seasons-é az egyetlen magyar elismerés.

The post Páratlan siker: budapesti luxusszálloda a világ legjobbjai között appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés