:
Breaking News

Kezdhetnek félni a Google-nél, még fejlettebb lesz a Bing kereső

Kezdhetnek félni a Google-nél, még fejlettebb lesz a Bing kereső

Egyre inkább tarthat a Google a Bing térnyerésétől, miután a tulajdonos Microsoft bejelentette, hogy a GPT-alapú chatbot után az OpenAI DALL-E képgenerátorával is felszerelik a rendkívül fejlett keresőt – írja a TechCrunch.

A Bing Image Creator névre keresztelt új funkció hamarosan megjelenik minden felhasználónál, ám először csak a Bing Creative Mode fülön keresztül lesz elérhető. A jövőben aztán a chatbot kiegyensúlyozott és precíz funkciói alatt is elérhető lesz. A képgenerátor az Edge oldalsávjában is megjelenik majd, a generálás utáni képek pedig ugyanolyanok lesznek, mint amikre a DALL-E most képes, egyetlen Bing logóval kiegészítve a sarokban.

A képgenerátorba beépítették az OpenAI biztonsági parancsait, így a DALL-E rendszere most is megtagadja a politikusok nevével, drogokkal, vulgáris szavakkal, meztelenséggel és bizonyos betegségekkel kapcsolatos szövegek képpé történő átformálását. 

A frissítés mellett két új keresőfunkciót is bemutatott a vállalat. A Visual Stories segítségével olyan képeket lehet generálni, amelyek tökéletesek Instagram Story-ba, éppen csak mesterséges intelligencia által generáltak. A Knowledge Cards 2.0 pedig a fiatalok tanulását segíti majd: a tananyagból látványos infografikákat képes készíteni.

The post Kezdhetnek félni a Google-nél, még fejlettebb lesz a Bing kereső first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés