:

Brutális fizetéssel keres új munkavállalókat az Aldi

Brutális fizetéssel keres új munkavállalókat az Aldi

Regionális vezetőket toboroznak: akik megfelelnek a kiválasztási folyamaton, 5-6 boltot fognak irányítani.

Bruttó 1,2 millió forintos fizetést kínál az Aldi új regionális vezetői számára. A kereskedelmi lánc karriernapján, az ALDI4Excellence nevű rendezvényen jelentette be a kereseti lehetőséget. Ezért a fizetésért elsősorban olyan menedzser-jelölteket keresnek, akik a kiválasztási folyamat és a 9 hónapos betanulási szakasz után képesek állni a sarat regionális vezetőként, írja a Portfolio.

A fizetéssel persze hatalmas felelősség is jár, 5-6 üzletet, akár 150 dolgozót kell irányítani. A teljesítménymutató: a forgalom.

Több ebből Rá kell írni az élelmiszerre, ha rovar van benne. De mi van, ha a csirke evett rovart, amit mi ennénk meg? Brutális fizetéssel keres új munkavállalókat az Aldi

A fizetés mellé munkaidőn kívül is használható 3-as BMW is jár juttatásként. Mindezért cserébe az Aldi olyan munkavállalót keres, aki két idegen nyelven is beszél (az angol mellett lehetőleg németül). A jelentkezőket az utolsó körben személyesen az ügyvezető interjúztatja.

Nem változott sokat a csomag

Már a 2021-ben tartott karrierdélutánon is 1,2 milliós bruttó fizetést és BMW-t ígért az Aldi regionális vezetői számára. A kezdőcsomag így tulajdonképpen nem változott, hiába az ezen időtávon megfigyelhető több mint 25 százalékos pénzromlás már ekkor is a (gyerek nélküli) nettó fizetés 798 ezer forintot kóstált.

Több mint száz fiatal érdeklődött a jó lehetőség iránt az Aldi karriernapján. Fotó: Aldi Magyarország

Akkor is, most is kihangsúlyozták, hogy nem egy pillanatok elsajátítható munkakörről van szó, ki is mondták, hogy a 9 hónap betanulással együtt is minimum 2-3 év kell ahhoz, hogy valakiből jó területi vezető váljon.

The post Brutális fizetéssel keres új munkavállalókat az Aldi appeared first on Forbes.hu.