:
Breaking News

Trump: „halál és pusztítás” következik, ha megvádolnak

Nem tartóztatták le kedden, ahogy gondolta – most újabb veszélyre figyelmeztetett.

Donald Trump volt amerikai elnök szerint „halál és pusztítás” lehet a velejárója annak, ha a manhattani kerületi ügyészség megvádolja a Stormy Daniels pornószínésznek fizetett kenőpénz ügyében, írja anyalapunk, az amerikai Forbes.

A Trump Organization pénzügyeire, majd a kenőpénzre irányuló vizsgálattal kapcsolatosan az üzletember már a múlt héten figyelmeztette követőit: kedden le fogják tartóztatni, ezért a segítségükre, tüntetésekkel demonstrált szolidaritásukra szorul.

A letartóztatás végül „elmaradt”, de Trump szerint az esetleges jogi lépések katasztrofális, országos szintű erőszakos cselekedeteket válthatnak ki.

Emiatt szerinte csak egy, „az Egyesült Államokat igazán gyűlölő degenerált pszcihopata” vádolná meg a Daniels-ügyben. A volt elnök azt is hozzátette: messzemenően ő a legnépszerűbb republikánus jelölt a 2024-es elnöki választás előfutamában.

Több ebből Trump: „halál és pusztítás” következik, ha megvádolnak Rá kell írni az élelmiszerre, ha rovar van benne. De mi van, ha a csirke evett rovart, amit mi ennénk meg?

Trump továbbá tagadta a vizsgálat tárgyát is: szerinte nem követett el bűncselekményt. A volt amerikai elnökkel kapcsolatos jogi vizsgálatról és a lehetséges vádemelésről itt írtunk bővebben.

The post Trump: „halál és pusztítás” következik, ha megvádolnak appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés