:

Ezzel a fél éves képzéssel megcélozható az egymilliós fizetés

Ezzel a fél éves képzéssel megcélozható az egymilliós fizetés

Programozói tudás nélkül is el lehet kezdeni ezt a képzést  

A junior informatikusok iránti töretlen kereslet fényében nem meglepő, hogy a PROGmasters végzettjeinek több mint harmada korábban vendéglátósként, tanárként, pénzügyi területen vagy a médiában dolgozott. Mivel a karrierváltók jelentős része a képzés előtt semmilyen programozói tudással nem rendelkezik, számukra a PROGmasters Java Start programozás tanfolyamot indít, amelynek résztvevői május végére elsajátíthatják a programozás alapjait. A munka mellett végezhető, 5 hetes online képzésre a szabad helyek függvényében, de legkésőbb április 9-ig még bárki jelentkezhet. Ráadásul a Java Start programozás tanfolyam záróvizsgáját legalább 70%-ra teljesítők mentesülnek az alábbi, állásgaranciát kínáló képzések szakmai felvételije alól.

Aki karriert váltana, akár már idén munkába állhat junior fejlesztőként

Akik már rendelkeznek alapfokú programozói ismeretekkel (ezeket a PROGmasters ingyenes tananyagainak segítségével is meg lehet szerezni), két – állásgaranciát kínáló – képzésre jelentkezhetnek. A 6 hónapig tartó, munka mellett végezhető Junior Java backend fejlesztő, vagy a szintén fél éves, azonban intenzív, nappali Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzéseket online – az utóbbit személyesen is – elvégezhetik a résztvevők.

Állásgarancia és államilag elismert képesítő bizonyítvány 

E két, fél éves képzés egyikét elvégezve tehát akár már idén munkába lehet állni junior programozóként a PROGmasters több mint 100 partnercégének valamelyikénél – az elhelyezkedésre (a komplex munkaerőpiaci felkészítés mellett) a képzési díj felére szóló pénzvisszafizetési garanciát is kínál az iskola. A végzettek munkához jutását segíti a megszerezhető államilag elismert képesítő bizonyítvány is.

350 ezret spórolhatnak, akik továbbtanulnak 

Ráadásul a PROGmasters a továbbtanulást is támogatja: akik elvégzik a Java Start programozás tanfolyamot és maximum 1 éven belül elkezdik a két, állásgaranciát kínáló képzés valamelyikét, utóbbiak árából akár 350 ezer forintot is megspórolhatnak a Java Start nettó díjának beszámításával.

Április 6-án bárki benézhet az ingyenes nyílt napra

A karrierváltás és a három képzés iránt érdeklődők számára a PROGmasters április 6-án, csütörtökön 18 órakor ingyenes nyílt napot tart, amelynek résztvevői részletes információt kaphatnak a képzésekről, találkozhatnak a mentorokkal, valamint meghallgathatják a korábbi végzettek tapasztalatait is.

The post Ezzel a fél éves képzéssel megcélozható az egymilliós fizetés first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés