:
Breaking News

Folytatódik a tűzoltás: újabb javításokat kap a PC-s The Last of Us

Folytatódik a tűzoltás: újabb javításokat kap a PC-s The Last of Us

Március 28-án megjelent a The Last of Us Part I számítógépes portja, amit jelentős várakozás övezett, a tavaly bemutatkozott PS5-ös változat PC-s átirata azonban nem sikerült valami jól. A fejlesztő Naughty Dog azóta folyamatosan a javításokon dolgozik, amelyből ezen a héten is kapnak majd egy nagy adagot a felháborodott rajongók – írja a GamesRadar.

A fejlesztőcég hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy kedden egy hotfix, a hét második felében pedig egy nagyobb javítás is érkezik majd a játékosokhoz. A hotfix elsődlegesen az egérrel vezérelt kameramozgásoknál fellépő remegést, illetve a váratlan összeomlásokat hivatott orvosolni.

The Last of Us Part I PC players: We know some of you have not experienced the Naughty Dog quality you expected. Our team is working hard to resolve issues currently preventing some of you from experiencing the game to ensure it reaches the quality level you expect and deserve.

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) March 31, 2023

A Naughty Dog elismerte, hogy a The Last of Us Part I számítógépes változata nem éri el azt a minőséget, amit a rajongók elvárnak és megérdemelnek, ám arra biztatták a rajongókat, hogy legyenek türelemmel. A több ezer negatív visszajelzést begyűjtő PC-s portot érintően a fejlesztők jelezték, az is fontos, hogy az Nvidia, az AMD és az Intel legújabb grafikus vezérlőivel álljunk neki a játéknak, ugyanis ezekre optimalizálták a játékot.

The post Folytatódik a tűzoltás: újabb javításokat kap a PC-s The Last of Us first appeared on 24.hu.