:

Megszólalt az Alteo: Nem ért meglepetésként a Mol-Jellinek-Tiborcz trió ajánlata, ez egy fair ár

Számított arra, hogy Veres Tibor előbb-utóbb kiszáll az üzletből, eladta a részvényeit, de az Alteoból szeretne nyugdíjba vonulni. Interjút adott a cég vezérigazgatója, ifj. Chikán Attila,.

A Mol Jellinek Dániel- és Tiborcz István-érdekeltségű magántőkealapokkal karöltve többségi tulajdonrészt szerzett tavaly az Alteoban. A minap a Portfoliónak adott interjút ifj. Chikán Attila vezérigazgató és helyettese, Kovács Domonkos, ahol elmondták, az év során többször újra kellett skálázni a grafikonokat, hogy kiférhessenek az árbevétel- és profitszámok.

Szó esett arról is, hogy az Alteo hétfőn elfogadta az ötfős igazgatóság négy tagjának lemondását (Chikán a kivétel), és új igazgatósági tagokat választott a következő öt évre, köztük Bacsa Györgyöt, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatóját.

Több ebből Leáll a világ egyik legnagyobb online könyvesboltja Áttörés: a német acéliparban is jöhet a négynapos munkahét

Chikánt arról is beszélt, nem érte meglepetésként a Mol és a tőkealapok ajánlata. A tranzakcióval 12 millió részvény cserélt gazdát, ami több évi részvényforgalom, az árat pedig „fair”-nek nevezte utólag. A Wallisra továbbra is üzleti partnerként, sőt barátként hivatkozott, akikkel közös projekteket visznek.

A teljes interjú itt olvasható.

The post Megszólalt az Alteo: Nem ért meglepetésként a Mol-Jellinek-Tiborcz trió ajánlata, ez egy fair ár appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés