:
Breaking News

Magyar mobilszolgáltatónál is jön a görgethető adatkeret

A következő hónapra is át lehet vinni a megmaradt mobiladat-forgalmat, de csak az aktív felhasználóknál. Más díjcsomagnál pedig családon belül lehet lepasszolni a mobilnet-keretet.

A következő hónapra is tovább lehet görgetni a csomagban megmaradt adatforgalmat a Go díjcsomagoknál – jelentette be a Vodafone. A változás a Go Light+, Go Easy+, Go Midi+ és Go Super+ díjcsomagokat érinti. A görgetés automatikusan elindul, ha legalább 1 MB adathasználat történt a tarifában foglalt adatból. A megmaradt adatmennyiség automatikusan átkerül a következő számlázási időszakra anélkül, hogy az előfizetőknek ezzel bármi teendőjük lenne. A Vodafone ONE ügyfelek esetén a Go tarifához járó 3 GB extra adat nem görgethető.

A mobilszolgáltató az után döntött így, hogy azt látták: a nem korlátlan internettel rendelkező díjcsomagokat igénybe vevő ügyfelek kétharmada nem fogyasztja le teljes mértékben a mobilnetkeretét.

Több ebből Magyar mobilszolgáltatónál is jön a görgethető adatkeret Megszólalt az Alteo: Nem ért meglepetésként a Mol-Jellinek-Tiborcz trió ajánlata, ez egy fair ár

A RED csomagok is megújulnak. Tarifacsomagtól függően 5, vagy 10 gigabájt adatot megoszthatnak egy másik családtagjukkal.

Az egy főre jutó mobiladat-használat évente átlagosan harmadával növekszik. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb mobilpiaci jelentése évente átlagosan 35 százalékos növekedésről számolt be az elmúlt 4 évben. A Vodafone is hasonló tendenciát vett észre: a nem korlátlan tarifacsomagos ügyfelek átlagos adathasználata 3-4 GB körül mozog. A RED-esek átlagos adatfogyasztása viszont már több mint 25 GB havonta, és folyamatosan növekszik. 

The post Magyar mobilszolgáltatónál is jön a görgethető adatkeret appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés