:

Vajon melyik thaiföldi luxushotelbe költöznek be A Fehér Lótusz új évadának szereplői?

Vajon melyik thaiföldi luxushotelbe költöznek be A Fehér Lótusz új évadának szereplői?

A Fehér Lótusz harmadik évada is követi a bevett formulát: a főszereplők egy új helyszínen – várhatóan Thaiföldön – lesznek a vendégei egy luxusszállodának.

A Fehér Lótusz első évadát a Four Seasons hawaii-i, a másodikat pedig szintén ennek a szállodaláncnak a szicíliai luxusszállodájában forgatták. A harmadik helyszín jó eséllyel valamelyik thaiföldi Four Seasons lesz. Ezek alapján Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, vagy Koh Samui lesz a következő évad helyszíne. Azt, hogy a sorozat Thaiföldön folytatódik, több forrás is megerősítette – írta a Variety –, de az HBO nem kommentálta az értesülést.

„Az első évad a pénz körül forgott, a második évad a szex körül – mondta Mike White rendező a 2. évad fináléja utáni videóban. – Azt hiszem, a harmadik évadban viccesen és szatirikusan pillanthatnánk rá a halál témájára, a keleti vallásra és a spiritualitásra” – mondta.

Több ebből A modern kori tévézés csúcssorozata eddigi 46 Emmy-jelöléséből 0-t, azaz NULLÁT vitt haza Menny és pokol egyszerre: körbefotóztuk Las Vegas hírhedt sétányát

A harmadik évad forgatása még nem kezdődött el, de úgy tudni, hogy White sok időt töltött Thaiföldön, hogy megtalálja a legjobb helyszínt. A szereposztást nem lehet egyelőre ismerni, de feltételezhető, hogy rengeteg új arcot sorakoztat majd fel az új évad is. A harmadik etap leghamarabb 2023 őszén kerülhet képernyőre.

Jennifer Coolidge karaktere, Tanya volt az egyetlen, aki az első és a második évadban is szerepelt. A színész csillaga fényesen felragyogott 2021-ben A Fehér Lótusszal – a 61 éves, milliókat motiváló Coolidge-ról a friss Forbes Women különszámban írt portrét Vida Virág, Los Angelesben élő újságíró, filmkritikus. A két helyen – Los Angelesben és New Orleans-i kastélyában – élő Coolidge éppen készült meghozni a végleges döntést arról, hogy visszavonul, amikor régi barátja, Mike White rendező megtalálta Tanya szerepével.

A történet folytatását és a teljes portrét keresd a Forbes Women különszámban – alant bele is lapozhatsz!

The post Vajon melyik thaiföldi luxushotelbe költöznek be A Fehér Lótusz új évadának szereplői? appeared first on Forbes.hu.