:

Jön a Xiaomi 13 Ultra, április 18-án minden kiderül

Jön a Xiaomi 13 Ultra, április 18-án minden kiderül

A Xiaomi még tavaly mutatta be a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro modelleket, amik március óta már hazánkban is kaphatók, a sorozat viszont ezen készülékekkel még nem ért véget, hiszen a gyártó bejelentette, hogy április 18-án leleplezik a széria legerősebb tagját, a Xiaomi 13 Ultra variánst is.

Xiaomi

A készülék érkezése egy ideje nem titok, a OnLeaks pedig már azt is kiszivárogtatta, hogy pontosan milyen és mekkora lesz a Xiaomi eddigi legdurvább okostelefonja. A közzétett renderek alapján a Xiaomi 13 Ultra 163,2 x 74,6 x 9,57 milliméteres méretekkel rendelkezik, viszont a vastagságban itt még nincs benne a kidudorodó kamerasziget, ami a jelek szerint még a Xiaomi 12 S Ultránál is nagyobb lesz. A tavalyi csúcsmodell 13,5 milliméteresre hízott a méretes, kör alakú kamerszigettel, a Xiaomi 13 Ultránál viszont ez a méretm már 15,61 milliméterre hízik – tehát egy olyan telefonra kell számítani, amit minden korábbi modellnél nehezebb lesz zsebre tenni.

Hogy a méretnövekedés pontosan milyen kamerarendszernek köszönhető, az csak április 18-án fog kiderülni, ahogy az is, itthon mennyit kérnek majd a Xiaomi 13 Ultráért, ez a készülék ugyanis az első Xiaomi 12s Ultrával ellentétben már kapható lesz Európában, így hazánkban is.

Kapcsolódó Xiaomi 13 Pro: kameraforradalom nélküli csúcstelefon Nem minden tekintetben felel meg a vele szemben támasztott elvárásoknak, de még így is olyan mobil, aminek a megvételén érdemes elgondolkodni.

The post Jön a Xiaomi 13 Ultra, április 18-án minden kiderül first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés