:

Elon Musk: a kutyám vezeti a Twittert

Elon Musk: a kutyám vezeti a Twittert

Már Elon Musk kutyája vezeti a Twittert, legalábbis ezt állítja a techmilliárdos legfrissebb BBC-s interjújában – írja a Mashable. A beszámoló szerint Musk a beszélgetés alatt kínosan viselkedett, kerülte a válaszadást a számára kellemetlen kérdésekre és volt, hogy látszólag ki is jött a sodrából.

Elon Musk az interjú során arról is beszélt, hogy nagyon nehéz volt, amikor tömegesen kellett kirúgnia a Twitter dolgozóit, arra viszont nem volt hajlandó válaszolni, hogy miért nem kaptak a munkavállalók előzetes értesítést az elbocsátásokról. Az interjú vezetője, James Clayton arról is kérdezte a közösségi oldal elnök-vezérigazgatóját, hogy mit gondol a Twitteren egyre terjedő hamis információkról és szélsőséges eszmékről, Muskot ez a téma látszólag meglehetősen felidegesítette.


Az interjúban szó volt arról is, miért veszteséges jelenleg a Twitter, miért állt le többször is a közösségi oldal működése és Musk elismerte, hogy katasztrofális volt a Twitter egyik adatközpontjának decemberi bezárása.

The post Elon Musk: a kutyám vezeti a Twittert first appeared on 24.hu.