:

Megunta, hogy nem talál szakembert, vállalkozást épített a megoldásra

Megunta, hogy nem talál szakembert, vállalkozást épített a megoldásra

Új alkalmazást épít a Babakaland alapítója. A Kihezvigyem a szülők munkáját könnyítené meg.

Ha gyermekünk van, előbb-utóbb olyan helyzetben találjuk magunkat, amikor szakértőt kell keresni. Kihez vigyük fejlesztésre, babamasszázsra vagy zenés foglalkozásra a csemeténket? Ahhoz hogy megtaláljuk a választ, tengernyi időt kell az internet bugyraiban tölteni. Szülőként azonban pont az idő a legszűkebb erőforrásunk. Ez a frusztráló helyzet motiválta Gál Anitát, hogy létrehozzon egy hiánypótló platformot, ahol villámgyorsan egymásra találhatnak a szülők és a szakértők.

Anita szeretett volna játszótéri pletykák helyett naprakész információk és valódi ügyfél értékelések alapján választani a szolgáltatók között. 

Mivel Anitának már van egy jól működő baba-mama webshopja – amelyről itt írtunk mi is korábban –, így volt tapasztalata arról, hogyan kell valamit a nulláról felépíteni az online térben. Az ott felhalmozott tudással és tőkével vágott bele az új projekt létrehozásába. 

Álmatlan éjszakákból üzlet: naplókkal kezdte, most platformot épít, hogy tehermentesítse a szülőket

Megálmodott egy oldalt, ahol nemcsak gyorsan lehet megoldást találni a kisgyermekes élethelyzetekre, de online, két kattintással időpontot is lehet foglalni a kiszemeltünkhöz. Hosszas előkészítő munka után ez lett a Kihezvigyem. 

A szakértőknek is stabil bevételi forrást jelent

A Kihezvigyem.hu Magyarország első online szolgáltató kereső- és időpontfoglaló platformja, amely kifejezetten a szülőknek segít megtalálni a családjukat leginkább támogatni tudó szakembert. Legyen szó akár fejlesztésről, akár szabadidős elfoglaltságról.

A főoldalon található keresővel téma és település, valamint kilométer alapon is szűrhetünk a találatok között. Akinek a földrajzi távolság leküzdhetetlen akadály, az szűkítheti a listát az online elérhető szolgáltatásokra. Azoknak a szülőknek, akik még nem tudják pontosan, milyen szakértőt keresnek, szabadszavas keresővel és informatív cikkekkel segítenek eligazodni.

Fotó: Kihezvigyem.hu

A várandósságtól a szülésen át, a kisbabás kihívásoktól egészen a kamaszkor végéig minden, gyermekekkel és kismamákkal foglalkozó segítőt várnak a Kihezvigyem-re. Mivel ez egy kimondottan hazai szülőket megcélzó oldal, az ott regisztrált szakembereknek gyerekjáték lesz az ügyfélszerzés.

A szakértőknek nem csak stabil bevételi forrást jelent fent lenni ezen a platformon, de sokkal hatékonyabbá válik az időmenedzsment is számukra. Ennek érdekében e-mail értesítőt küld a rendszer az időpontfoglalásokról, melyeket könnyedén menteni tudnak a felhasználók a saját telefonjuk naptárába. A Kihezvigyem üzleti modellje előfizetéses rendszer, ahol a szolgáltatók fix havi díjért cserébe vehetik igénybe az oldal szolgáltatásait. 

Az április elején indult honlap már most sokkal több, mint egy szimpla szakembereket gyűjtő oldal. És Anita szerint ez még csak az út kezdete. Rengeteg terve van, hogy milyen funkciókkal egészítsék ki a meglévőket. A cél az, hogy minél jobban megkönnyítsék a szülők életét.

The post Megunta, hogy nem talál szakembert, vállalkozást épített a megoldásra appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés