:

Régóta várt funkcióval bővül a Revolut

A fintech óriás felmérése szerint az európaiak több mint fele szívesen használ közös számlát partnerével a kiadásaik kezeléséhez.

Mától már közösen is lehet Revolut-számlát nyitni, derül ki a cég a Forbes.hu-hoz eljuttatott közleményéből.

A bankkártya-szolgáltatást nyújtó fintech vállalat ma dobta piacra az alkalmazás új, 9.0-s verzióját, így az új közös számla funkció már az összes EGT-ben élő ügyfél számára elérhető. Ezt egyelőre két személy birtokolhatja,

a közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők és miért szeretnék a számlát.

Bővül az app a csoportos csevegés funkcióval is, így nem kell más üzenetküldő alkalmazásokat használni a pénz küldéséhez vagy fogadásához. Az üzeneteket emellett titkosítják a végpontok között.

Több ebből Régóta várt funkcióval bővül a Revolut Mi épp Moszkvával és Minszkkel tárgyaltunk, amikor Amerika példátlan módon szankciókat hozott egy magyar bankvezér ellen

A vállalat nemrég kutatást készített a felhasználóik pénzügyi szokásairól. Ebből kiderült, hogy

az európaiak 58 százaléka szívesen használna a partnerével közös számlát a kiadásaik kezelésére. 32 százalék inkább exkluzív, önálló számlát, 26 százalék pedig egyfajta kiegészítő számlát használna a magánszámlájuk mellett. A fennmaradók 33 százaléka a inkább külön tartaná a számláit és a költségvetését.

A frissítés már IOS és Android rendszereken is elérhető.

The post Régóta várt funkcióval bővül a Revolut appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés