:

Gyönyörű lesz a Xiaomi 13 Ultra

Gyönyörű lesz a Xiaomi 13 Ultra

A Xiaomi hivatalosan április 18-án leplezi le a Xiaomi 13 Ultra csúcstelefont, de a kínai gyártó nem hagy mindent az utolsó pillanatra, hiszen a kínai közösségi médiában már elkezdték csepegtetni az információkat az eddigi legdurvább okostelefonjukról. Néhány hivatalos képnek és videónak köszönhetően például már az is tudható, hogy a készülék egy 6,7 hüvelykes LTPO OLED panellel kerül majd forgalomba, méghozzá maximum 1440 x 3200 pixeles felbontással, és a gyártó ígérete szerint HDR tartalmak megjelenítésekor akár 2600 nit fényerőre is képes lesz.

A Xiaomi 13 Ultra ugyanakkor nemcsak a kijelzőjével akarja elvarázsolni a felhasználókat, de a külalakjával is, aminek az egyik legfontosabb eleme, hogy a hátlap gyönyörű műbőr borítást kapott (ami elérhető lesz fehár és zöld színben is) – ez főleg azoknak lehet jó hír, akik már nagyon unják, hogy az üveg borítású készülékek úgy gyűjtik az ujjlenyomatokat, mintha nem lenne holnap.

A műbőr felület antibakteriális bevonatot is kapott, továbbá szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkezik, ami elméletben azt jelenti, hogy még a fehér felület sem fog besárgulni a folyamatos használat közben.  és a gyártó ígérete alapján megsárgulni sem fog a mindennapos használat során. Ha pedig már hátlap, a jelentősen kidudorodó kameraszigeten három, a Leicával közösen fejlesztett 50 megapixeles kamera kap majd helyet. Hogy ezek pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, az csak április 18-án derül majd ki, ahogy az is, hogy az Ultra miben másban tud majd többet, mint az általunk már tesztelt Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro.

Kapcsolódó Megvan a mobilfotózás új királya Már nem a Honor Magic5 Pro a legjobb kamerás mobil.

The post Gyönyörű lesz a Xiaomi 13 Ultra first appeared on 24.hu.