:
Breaking News

ASUS Zenbook S 13 OLED: Tökéletességre hangolva

ASUS Zenbook S 13 OLED: Tökéletességre hangolva

Az elmúlt években a vékony és könnyű laptopok általában több kompromisszummal jártak, a mindössze 1cm vékony és alig 1kg súlyú ASUS Zenbook S 13 OLED azonban káprázatos OLED kijelzővel, újgenerációs hardverekkel és rengeteg egyedi megoldással mutatja meg, hogy minimális környezeti hatás mellett is lehet kiemelkedőt alkotni.

Fenntartható tökéletesség

A fenntarthatóság mindig kiemelkedően fontos pont a Zenbook modellek tervezésénél, a Zenbook S 13 OLED esetében azonban rendkívül különleges megoldásokkal álltak elő a mérnökök. A különleges bazaltszürke (Basalt Gray) és a már jól ismert éjkék (Ponder Blue) színeket a természet ihlette, a gyártási folyamatok megreformálása pedig annak védelmét szolgálja. A már megszokottan tartós magnézium-alumínium ötvözetből készült készülékházat a speciális eljárással készülő, minden esetben egyedi dizájnt eredményező alumínium-oxid kerámia fedlap teszi igazán egyedivé.

Asus

Az ASUS-exkluzív folyamat nem igényli nehézfémek, erős savak vagy szerves vegyületeket használatát, az árnyalatok, a porozitás és a textúra további finomhangolása pedig hő és elektromosság segítségével történik, így minden egyes modellnél egyedi végeredményt kapunk, tehát nem létezik két teljesen egyforma Zenbook S 13 OLED. Ezek a komponensek élettartamuk végét elérve teljességgel újrahasznosíthatók, ahogy a felelősségteljesen kezelt erdőkből, ellenőrzött faanyagból és újrahasznosított forrásokból készült csomagolás is.

A hangszórók és billentyűsapkák Ocean-bound minősítésű, illetve fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból formálódtak, a váz kialakításához pedig újrahasznosított posztindusztriális alumíniumot használtak a mérnökök, így a Zenbook S 13 OLED a valaha készült legkörnyezetbarátabb Zenbook. Mindezek mellett a laptop bizonyítottan készen áll a való világra, hiszen rengeteg másik ASUS modellhez hasonlóan megfelel a szigorú amerikai MIL-STD-810H katonai szabványnak, mely azt is jelenti, hogy 12 szigorú tesztelési módszernek és 26 kemény vizsgálati eljárásnak alávetve sem rezzent.

Asus

Kompromisszummentes teljesítmény, határtalan szórakozás

A minden eddiginél könnyebb és vékonyabb kialakítás ellenére a Zenbook S 13 OLED sokoldalúságát a legmodernebb hardverek, a kiváló csatlakoztathatóság és a csodás OLED kijelző garantálja. A 13. generációs Intel® Core i7-es processzor elődjeinél nagyobb teljesítményre és hatékonyabb energiafelhasználásra képes, így a kitartó munka után az egésznapos szórakozás is garantált. A 85%-os kijelző-készülékház arány és a 16:10-es képarány teret enged a vadonatúj ASUS Lumina OLED kijelzőnek, mely színhű megjelenítésével akár a professzionális munkához is kiváló, a Dolby Vision támogatás pedig a Dolby Atmos hangrendszerrel párosítva eddig nem tapasztalt élményeket tár a felhasználók elé.

A két ultragyors Thunderbolt 4 USB-C port támogatja a gyorstöltést (49 perc alatt 70%-ig) és rengeteg egyéb kiegészítő gyors kapcsolódását biztosítja. A klasszikus USB-A és 3,5mm-es jack-csatlakozó mellett még egy HDMI port is helyet kapott a gép oldalán, így a Zenbook S 13 OLED minden otthoni és irodai környezetre felkészült. A virtuális megbeszélések során a Full HD-s, Windows Hello támogatással is rendelkező ASUS AiSense kameratechnológia és az AI zajszűrés biztosítja a kristálytiszta kép- és hangélményt.

A már Magyarországon is elérhető, ultravékony és szuperkönnyű Zenbook S 13 OLED laptop megkönnyíti a mindennapokat.

The post ASUS Zenbook S 13 OLED: Tökéletességre hangolva first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés