:

Sári Évi: „Nem egyszerű az élet egy olyan nővel, aki tudja, hogy mit szeretne”

Sári Évi: „Nem egyszerű az élet egy olyan nővel, aki tudja, hogy mit szeretne”

Sári Évi bevallotta: nem könnyű vele. Ez olykor vonatkozik a munkára és a magánéletre egyaránt. Új színházi minőségében maximalista, a privát szférájában pedig túl nagy a szabadságvágya.

Sári Évi hosszú évek óta a zenés színházak kedvelt színésznője, egyre magasabban ragyog a csillaga. Most új szerepben is megmutatkozott: létrehozott egy revüshow-t.

„Ez az én szívem csücske. Régi vágyam volt – elsősorban az -, hogy ilyenben énekeljek. Van egy kedvenc helyem, egy kis spanyol sziget, ahova rendszeresen járok nyaralni. Van valami megmagyarázhatatlan kötődésem ehhez a helyhez, több, mint hússzor voltam, és alig várom, hogy újra mehessek. Ott, egy szórakozóhelyen csinálnak egy ilyen műsort. Minden évben meg szoktam nézni, tátott szájjal bámulom, mint egy rajongó. Egyszerűen elvarázsolnak; Broadway-szintű show-t csinálnak. Tavaly szeptemberben voltam legutóbb, és akkor villant be, hogy miért nem csinálunk egy ilyet itthon? Az első gondolatom a Kiosk volt. Megbeszéltem a tulajdonossal, és rövid egyeztetés után belevágtunk. Rengeteg munka következett, hiába dolgozom színházban hosszú évek óta, nem gondoltam, hogy ennyi mindenre oda kell figyelni, hogy összeálljon a produkció. Végül egy csodás revüshow született” – mondta Sári Évi a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásában.

Évi derekasan helyt állt új minőségében, bár bevallotta, hogy sokszor a kollégáinak nincs könnyű dolguk vele, mert maximalista, minden apró hibát észrevesz, és szeretné kijavíttatni. Erős, határozott nő. Ezeknek a tulajdonságoknak hasznát vette az új produkció során, de a magánéletben ez nem mindig szerencsés.

„Nem egyszerű az élet egy olyan nővel, aki tudja, hogy mit szeretne, saját gondolatai vannak és nem annyira lehet befolyásolni. Mindig elmondják a pasik, hogy szeretik azokat a nőket, akiknek van karrierjük, saját egzisztenciájuk, stb. Persze, addig, amíg nem az ő párjuk. Ez nehéz szituáció. Szerintem ez lehet az egyik oka, hogy aki csinálja a dolgát, tudja, mit akar, és el is tudja magát tartani, az nehezebben talál párt szerintem. Én legalábbis ezt látom a környezetemben. Olyan sok lányt ismerek, akik gyönyörű csajok, okosak, szépek, ügyesek és valahogy nem találták meg a párjukat. Még soha nem képzeltem el, hogy milyen legyen az én párom. Persze szeretném, ha lenne, és olyan lenne, aki kielégít intellektuálisan, lehet vele értelmes dolgokat csinálni – kirándulni, bulizni, sportolni –, de közben meghagyja a szabadságom. Óriási szabadságvágy van bennem. Nem akarok én semmit sem csinálni, csak azt érezzem, hogy bármit megtehetnék” – tette hozzá Sári Évi a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.

The post Sári Évi: „Nem egyszerű az élet egy olyan nővel, aki tudja, hogy mit szeretne” appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés