:

Mától tényleg bárki kipróbálhatja az MI-vel felszerelt Bing keresőt

Mától tényleg bárki kipróbálhatja az MI-vel felszerelt Bing keresőt

A Microsoft csütörtökön mindenki számára elérhetővé tette a Bing GPT-4-gyel felszerelt chatbotját. A kipróbáláshoz mostantól nincs szükség várólistára, a kíváncsi felhasználóknak mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkeznek az új Bingbe vagy az Edge-be a Microsoft-fiókjukkal, és máris hozzáférhetnek a GPT-4 által működtetett változathoz – írja a Verge.

A Csevegés funkciót rengeteg új funkciónak szerelték fel az első próbaváltozat bemutatása óta: kiegyensúlyozott, precíz és kreatív válaszokat is kérhetünk már a mesterséges intelligenciától. A Microsoft most további intelligens funkciókkal is bővítette a Bing Chatet, többek között kép- és videós találatokkal, valamint új Bing és Edge Actions funkciókkal.

Ezentúl hosszabb csevegést is kezdeményezhetünk, továbbá a régebbi beszélgetéseket is átnézhetjük. Végül a chatbot plug-in támogatást is kap, aminek a Microsoft szerint a jövőben nagy szerepe lesz a fejlesztésben. A bejelentés szerint nem kell sokat várnunk az új funkciókra sem: az Egyesült Államokban hamarosan asztalt is lehet foglalni a chatboton keresztül éttermekbe, továbbá a képalkotás funkció is nagyobb figyelmet kap majd.

Mint ismert, az OpenAI novemberben nyitotta meg a ChatGPT nyilvános tesztelését, a siker pedig egyértelmű: néhány hét alatt 100 milliónál is többen kezdték használni, amivel dinamikusabban növekedett az oldal népszerűsége, mint a Facebooké, vagy a TikToké. Ezt követően a Microsoft jelezte, nagyobb tervei is vannak a Google által dominált keresőpiacon, ezért beépítik a chatbotot a nem túl népszerű Bing keresőbe. A Google ezt követően sietve mutatta be saját MI-jét, ami nem sült el túl jól, míg a Microsoft már februárban elkezdte a keresőbe épített Csevegés funkció bemutatását. Ezt tették most elérhetővé mindenki számára.

The post Mától tényleg bárki kipróbálhatja az MI-vel felszerelt Bing keresőt first appeared on 24.hu.