:
Breaking News

A gémertől az asztrofizikusig – összeállt a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listája

A gémertől az asztrofizikusig – összeállt a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listája

A Forbes újra összeállította a 30 sikeres 30 alatti magyarokról szóló listáját. A teljes anyag a most megjelenő májusi számban, de online is böngészhető, kik kerültek be a 2023-as évfolyamba.

„Én egy Forbes-listára? De hát még nincs is nagy bevételem!” – reagáltak többen a megkeresésünkre, amikor kihirdettük az idei 30 sikeres magyar 30 alatt (30/30) összeállításunk szereplőit. Tény és való, hogy a Forbes legtöbb listája számításokon és bevételen alapszik, a legszínesebbnek és legfrissebbként is emlegetett összeállításunk azonban nem a pénzről szól és valójában nem is rangsor. Ide minden évben azokat a fiatalokat válogatjuk be, akik teljesítményükkel kiemelkednek a kortársaik közül, és várhatóan nagy karriert futnak be a következő években.

Az összeállítás legfiatalabb szereplői között van Pachert Balázs, aki már 20 évesen egymilliárd forintos árbevételre tett szert Balazs Kicks névre keresztelt cégével, a csak egy évvel idősebb Baukó Attila, avagy Azahriah, aki megtöltötte az Arénát közönségével, Torzsás Ádám, a legsikeresebb aktív magyar gémer, valamint az a női kardcsapat, akik közül hárman egyszerre ünnepelték a világbajnokságot és az érettségi letételét. Az összeállításban szerepel Diller Kevin is, aki a májusi szám címlapjasztorija – 22 éves, milliárdos céget épített, gyára van Kaposváron, és most az amerikai piacra is belépnek.

30/30 – itt böngészhető, kik kerültek be a 2023-as évfolyamba!

A 30/30 szereplői közül sokan fontos társadalmi kérdésekben is állást foglalnak. A filmrendező Mazzag Izabella a mentális egészséget övező tabuk ledöntését tűzte ki céljául, az etológus Bognár Zsófia adott kutyafajták egészségügyi jólétéért kampányol, Nguyen Thanh Hien a zene pszichére gyakorolt jótékony hatásait vizsgálja, Vilmányi Benett pedig az önazonosságra és a szkepticizmus szabadságára inspirálja tanítványait.

A 30/30 összeállítása az idei évben is a szerkesztőség jelölései, valamint egy publikusra jelölőfelületre beérkezett javaslatok alapján történt. Jó látni, hogy ennyi tehetséges és sikeres fiatal van az országban, akik nem csak a saját területükön emelkednek ki, de bátorságukkal, tehetségükkel új területekre és kérdésekre irányítják a reflektorfényt, és túl mernek lépni az idejétmúlt elképzeléseken.

Merítsetek tőlük inspirációt, és a következő évben is jelöljetek, jelentkezzetek, hogy megismerhessük a jövő Forbes-címlaparcait!

Nézz bele itt a friss magazinba!

The post A gémertől az asztrofizikusig – összeállt a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt listája appeared first on Forbes.hu.