:

Amikor a legbefolyásosabb magyar nők együtt mennek koncertre

Amikor a legbefolyásosabb magyar nők együtt mennek koncertre

A Budapesti Fesztiválzeneker legutóbbi MÜPA-beli koncertjén legfrissebb női Forbes-listánk számos tagja együtt vett részt. A hangversenyt zártkörű fogadás előzte meg a BFZ szervezésében.

Nem pusztán nevek, szócikkek, pozíciók, de élő kapcsolatok, személyes és szakmai összefonódások, aktív network.

Ez volt a benyomásom május 12-én péntek este a MÜPA-ban a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjét megelőző fogadáson, amit Erdődy Orsolya, a BFZ menedzser-igazgatója szervezett. Ő maga is szereplője az 50 legfefolyásosabb nő egyikének a 2023-as Forbes-lista kultúra kategóriájában. Meghívását sok más listatag elfogadta, így a hangversenyt megelőzően a MÜPA harmadik emeleti Teraszbüféjében a hazai üzleti élet, kultúra, média és közélet több fajsúlyos szereplője együtt pezsgőzött, majd ült be a Fischer Iván vezényelte előadásra.

Rajtuk kívül Czakó Borbála és Istenesné Solti Andrea (mindketten maguk is a Forbes lista tagjai) meghívására a HBLF Női Vezetők Fórumának több képviselője is megjelent.

A fogadáson bemutatkozott a Kortárs Ékszer Network. Kecskés Orsi és Király Fanni ékszertervezők, valamint Edőcs Márta üvegtervező állították ki díjnyertes munkáikat.

Exkluzív képgalériánk az eseményről

+ 22 kép a galériában + 22 kép a galériában Amikor a legbefolyásosabb magyar nők együtt mennek koncertre – 2023. május 12, MÜPA, Budapesti Fesztiválzenekar (Fotók: Sebestyén László) (25 kép)

The post Amikor a legbefolyásosabb magyar nők együtt mennek koncertre appeared first on Forbes.hu.