:
Breaking News

Így lakta be Novák Katalin a Sándor-palotát: 280 millió autókra, 66 millió versenyzongorára

Új bútorok, autók, informatikai eszközök és versenyzongora teszik könnyebbé az első női köztársasági elnök munkáját. A 2022-es szerződések szerint sem az időt, sem a pénzt nem sajnáltak arra, hogy megteremtsék a munkavégzéshez szükséges ideális körülményeket. Az első egy év nyomai a Sándor-palotán.

Novák Katalin egy évvel ezelőtti érkezése óta a köztársasági elnöki hivatal alapos lakberendezésen és átalakításon esett át. Hamarosan pedig még az intézmény neve is megváltozik – írja az mfor.hu.

A fideszes kétharmad éppen annak a törvénynek a megszavazására készül, amely kimondaná: a Köztársasági Elnöki Hivatal új neve június 1-től hivatalosan is Sándor-palota lesz.

Erre költöttek

A megfelelő munkakörülmények megteremtésének ára van, többek között erre mentek el nagyobb összegek a köztársasági elnöki hivatal élhetővé tétele érdekében:

66,4 millió forint egy Steinway&Sons versenyzongoráért az állami protokoll feladatok ellátására67,7 millió forint új irodabútorokramintegy 280 millió forint autóflotta-frissítésre182,5 millió forint több részletből összeálló informatikai közbeszerzésre

The post Így lakta be Novák Katalin a Sándor-palotát: 280 millió autókra, 66 millió versenyzongorára appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés