:

Videó: kétmilliárdért bárki viheti Rubik Ernő luxusvilláját belső medencével, saját mozival

Videó: kétmilliárdért bárki viheti Rubik Ernő luxusvilláját belső medencével, saját mozival

Edzőterem, moziszoba, széfszoba, boros szoba, üvegház és wellnessrészleg: eladó Rubik Ernő egykori villája, nem kevesebb, mint kétmilliárd forintért.

A pasaréti luxusvilla ötezer alapterülete 800 négyzetméter, egy csaknem 5000 négyzetméteres telek tartozik hozzá. Ez most a legnagyobb telekkel rendelkező eladó második kerületi ház. A RichLife.hu TikTok-on videóban vezet körbe az ingatlanban.

Maga Rubik Ernő tervezte és építtette az ingatlant 2000-ben. Tizenkilenc éven át élt itt, majd eladta. Az új tulajdonos az alsó három szintet felújíttatta, de a legfelső szintet toronyszobástul megőrizte eredeti állapotában. Innen nyílik kilátás a János-hegyi kilátóra.

@richlife.hu A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife #ingatlan #Budapest ♬ Blue Moon – Muspace

Az épületben van szauna, hőszivattyú, légtechnika, okosotthon-rendszer és motoros zsalúzia is. Az épület átriumának közepén kültéri kockaszobor áll Rubik Ernő tiszteletére.

A kertben egy kétemeletes fűthető üvegház áll, mely vendégházként is működik. A 6 szobás, 6 fürdőszobás, belső medencés házban 19 éven át élt Rubik Ernő.

The post Videó: kétmilliárdért bárki viheti Rubik Ernő luxusvilláját belső medencével, saját mozival appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés