:
Breaking News

Itt az új Mortal Kombat, most sem lesz hiány vérben

Itt az új Mortal Kombat, most sem lesz hiány vérben

Leleplezte a Mortal Kombat nevű sikeres játékszéria legújabb részét a Warner Bros. Games, a Mortal Kombat 1 címet viselő játék látványos előzetest is kapott, amelyben a szériára jellemzően brutális kivégzéseket és rengeteg vért láthatunk – derül ki a Cenega közleményéből. A Mortal Kombat 1 a tervek szerint 2023. szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC platformokra.

A hamarosan a boltokba kerülő játék egy újjászületett Mortal Kombat-univerzumot mutat be, amelyet a tűzisten Liu Kang teremtett meg, és amelyben ikonikus karakterek újragondolt változatai szerepelnek, úgy, ahogyan még soha nem láthattuk őket.

A videójátékot fejlesztő NetherRealm azt ígéri, az új részben immerzív, filmszerű történettel tér vissza a sztorimód, amely a klasszikus rivalizálás váratlan fordulatait és a legendás harcosok széles skálájának eredeti háttértörténetét mutatja be. A Mortal Kombat 1-ben újra találkozhatunk a széria mára legendássá vált karaktereivel, például  Liu Kanggal, Scorpionnal, Sub-Zeroval, Raidennel, Kung Laoval, Kitanával, Mileenával, Shang Tsunggal és Johnny Cage-dzsel.

A készítők elmondása szerint számos új funkció is feltűnik majd a játékban, például az úgynevezett Kameo Fighterek, akik olyan társkarakterek lesznek, akik segíthetik a játékost a harc során.

The post Itt az új Mortal Kombat, most sem lesz hiány vérben first appeared on 24.hu.