:

Különleges színdarab és Bedő Imre előadás a Női Klubban!

Különleges színdarab és Bedő Imre előadás a Női Klubban!

A nagy sikerű „Karády” című előadássorozat új része a „Beszélj!”, Domján Edit emlékére készült színdarab is megelevenedik május 25-én a Női Klub rendezvényén. A darab után a művészekkel beszélgetnek a szervezők.

Majd Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója sokakat érdeklő témával várja a vendégeket: milyen az ideális férfi-nő kapcsolat, továbbá részletezi, melyek a női és férfi értékek régen és napjainkban?! Az eseményen finom, egészséges falatokkal várják az érdeklődőket, ahol kibeszélhetők a női gondok, és ahol megoldásra lelhetünk!

A túl korán az égi színpadra szerződött, varázslatos hangú színésznőnek állít emléket a darab. Élete legkritikusabb utolsó óráiban visszaemlékezik, s közben magányát saját (benső) énjével osztja meg, a „másik” Edittel, aki mindenáron élni szeretne tovább. Kettejük beszélgetése nem válaszolja meg, miért döntött Domján Edit a korai távozás mellett, hiszen erre rajta kívül nem is lehet képes senki, de érzékeny, sebezhető lelkületébe, félelmeibe bepillantást enged.

„De én szabad akartam lenni. Annyira szabad, hogy tévedhessek, hibázhassak…”

Szereplők:

Edit: Lukács Melinda

Edit benső énje: Dévényi Ildikó

A darabot írta: Pivarnyik Anikó

Rendezte: Dévényi Ildikó

Asszisztens: Omódi Marianna

A darab után a művészekkel beszélgetnek a szervezők. A beszélgetéshez pedig csatlakozik Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója is. Téma: férfi-nő kapcsolat, női és férfi értékek régen és napjainkban.

Gyere el Te is Női Klubba! Finom, egészséges falatokkal, kollagén koktéllal kedveskednek a vendégeknek, melyet a belépődíj tartalmaz. A férfiak se maradjanak otthon, sok szeretettel várják őket a szervezők!

Időpont: 2023. május 25. csütörtök

Kezdés: 17 óra, érkezés: 16 órától

Helyszín: Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ “C” épület (A Szabolcs utcai kórház helyén, 1135 Budapest, Szabolcs u. 33-35.)

Belépő: 6 000 Ft/fő

Tisztelet Társaság Tagoknak: 5 500 Ft/fő

Nők Világa Club Card tagoknak: 4 800 Ft/fő

A jegyeket elővételben szükséges megvásárolni. A létszám korlátozott!

További információ: https://www.facebook.com/events/644902714116265?locale=hu_HU

The post Különleges színdarab és Bedő Imre előadás a Női Klubban! appeared first on BellaCafe.hu.