:

A Csodanő Díj mögé állt a magyar tejtermék-helyettesítő gyártója is

A Csodanő Díj mögé állt a magyar tejtermék-helyettesítő gyártója is

A Carrie Csodanő Díjat azért alapította Tomkó Bori, a Carrie Magazin tulajdonosa-főszerkesztője, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki nem feltétlenül a leghangosabb mindenhol, de kétségtelenül fontos és példaértékű munkát végez.

Öt kategóriában ötven Csodanő jelöltet választott ki a neves zsűri (tagok: Szucsánszki Zita, Tomkó Bori, Mező Misi, Sevcsik M. Anna, Vargáné Topor Erika) a legkreatívabb nő, újrakezdő/karrierváltó nő, társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő, „csendes” hősnő és (h)ősanya kategóriákban.

A május 11-én megrendezett díjátadón kategóriánként a zsűri és a közönség egy-egy díjazottját, valamint számos különdíjazottat tüntettek ki. A győztesek többek között a csodálatos kezdeményezés mögé álló cégek ajándékcsomagjait is hazavihették.

– Nagyszerű dolog olyan kezdeményezések mögé állni, mint az első Carrie Csodanő Díj! Úgy gondolom, ez a témakör és a jövőben jelölhető hölgyek személyének sora egy kiapadhatatlan forrás, hiszen mindannyian ismerünk női hősöket, a mindennapok hőseit, akiknek bőven kijárna az elismerés egy olyan díj formájában, ami mindig ott ragyog az otthona polcán. Úgy gondoltuk, a díj mellé apró kedvességekkel egy ajándékkosárba összeszedve megajándékozunk mi is egy hősnőt – mondta Dr. Németh Csaba, a ToTu tojásfehérje-alapú tejtermék-helyettesítők gyártója részéről, akik örömmel álltak a rendezvény mögé.

The post A Csodanő Díj mögé állt a magyar tejtermék-helyettesítő gyártója is appeared first on BellaCafe.hu.