:

Meglepő páros: olasz luxusmárka állt össze a Manchester City sztárjával

Meglepő páros: olasz luxusmárka állt össze a Manchester City sztárjával

A Manchester City rekordokat döntögető csatárát egy olasz divatház igazolta le 2,3 millió euróért.

A milánói székhelyű olasz divatház, a Dolce & Gabbana meglátta a lehetőséget a Manchester City 22 éves, rekordokat halmozó csatárában, aki többször felhívta már a figyelmet magára extravagáns ruháival (vagy éppen frizurájával).

Erling Haaland évi 2,3 millió euróért lesz a márka egyik nagykövete,

a hírek szerint ugyanis a felek megállapodtak egy szponzori együttműködésben.

Soha nem volt ekkora üzlet élsportolónak lenni: íme, ők keresnek a világon a legjobban

52 gól

A norvég sztár villámkarriert futott be eddig. A Moldétól került a Red Bull Salzburghoz (itt Szoboszlai Dominik csapattársa volt), majd a Borussia Dortmundban topligában is bemutatkozott.Tavaly nyáron került a Manchester Cityhez, ahol megállíthatatlanul termeli tovább a gólokat. Az idei idényben 48 meccsen már 52 gólnál jár, ami természetesen rekord.

A Manchester City a héten jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol amúgy a milánói Internazionale lesz az ellenfele. Harcban vannak a Premier League bajnoki címéért, amit igazából már csak elveszíteni tudnak, hiszen pontelőnnyel vezetik a táblázatot. Az FA kupában pedig a városi rivális United ellen játszák a döntőt – vagyis a csapatnak esélye van a triplázásra is.

A pályán sem keres rosszul

Úgy néz ki, Haaland a sikert és a népszerűségét igyekszik pénzre váltani a pályán kívül is: a PrettyLittleThing brit fast fashion-lánccal is partnerségre léphet.

A Forbes kimutatása szerint a norvég a világ 32. legjobban kereső sportolója, 40 millió dolláros fizetése mellé 12 millió dollárt már a szponzoroktól kapott, ezt gyarapíthatja most még tovább. Az 50 legjobban kereső sportolóról itt írtunk.

The post Meglepő páros: olasz luxusmárka állt össze a Manchester City sztárjával appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés