:

Váratlan: az HBO Max után egy másik szolgáltató is leszed több tucat sorozatot

Váratlan: az HBO Max után egy másik szolgáltató is leszed több tucat sorozatot

Az HBO Max tavalyi lépéséhez hasonlóan úgy hírlik, a Disney+ is eltávolít sorozatokat és filmeket.

A Disney+ több tucatnyi tartalmat vesz le a streamingfelületéről május 26-án, értesült a Deadline.

A Disney streamingszolgáltatásairól világszerte (így ezek szerint nálunk is) lekerülő címek között olyan saját gyártású tartalmak vannak, mint a Willow, A nagy dobás (Big Shot), az Egyik kopó, másik eb (Turner & Hooch), a Kerge Kacsák: Így kell tarolni! (The Mighty Ducks: Game Changers), a Mesék odaátról (Just Beyond), az Egy leendő elnök naplója (Diary of a Future President), A titokzatos Benedict társaság (The Mysterious Benedict Society), a Jeff Goldblum világa (The World According to Jeff Goldblum), valamint a Y: Az utolsó férfi (Y: The Last Man). Ezek többsége rövid életű sorozat, különkiadás, illetve közvetlenül streamingelt filmek.

A Disney nem erősítette meg egyelőre, hogy ezeket a sorozatokat és filmeket szedik le, de arról már május 10-én is nyilatkoztak, hogy – költségcsökkentés miatt – lesznek változások.

A besúgó és még fél tucat sorozat elérhetetlenné vált az HBO Maxon 

A Disney ezzel belépett azon médiavállalatok sorába, amely költségcsökkentő intézkedésként tartalmat távolít el streamingplatformjairól. Az iparág több szereplője is újragondolja a stratégiáját, hogy növelje a nyereségességét. Mint ismeretes, tavaly a Warner Bros. Discovery is eltávolított egy csomó sorozatot az HBO Maxról, sőt ezzel együtt a magyar tartalomgyártását is elkaszálta.

Több ebből HBO Max: Nem gyártunk több magyar tartalmat Tényleg sikeres volt a Jimmy-sorozat? Kiderült, hányan fizettek elő az RTL streamingszolgáltatására Vajon melyik thaiföldi luxushotelbe költöznek be A Fehér Lótusz új évadának szereplői?

The post Váratlan: az HBO Max után egy másik szolgáltató is leszed több tucat sorozatot appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés