:

Így szerezhet 3 hónap ingyen Spotify Premium előfizetést

Így szerezhet 3 hónap ingyen Spotify Premium előfizetést

A Viber partnerkapcsolatot jelentett be a Spotify streaming-szolgáltatóval, melynek nyomán több száz millió felhasználójának három hónapos ingyenes próbaidőszakot kínál a Spotify Premium előfizetéshez. Ezen felül, néhány régióban akár 90 százalékos kedvezményt is szerezhetnek az emberek a szolgáltatásra – derül ki a cég közleményéből.

A bejelentés szerint a Viber komoly piaci részesedéssel rendelkezik a közép- és kelet-közép-európai, illetve az ázsiai és csendes-óceáni régiókban. Ezt használja ki most a Spotify, hogy népszerűsítse saját platformját a kiaknázatlan régiókban.

Az ajánlat Európa, Közel-Kelet és Ázsia kiválasztott országaiban lesz elérhető. A partnerségben részt vevő országok listája a következő: Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Olaszország, Szlovákia, Görögország, Magyarország, Lengyelország, Csehország, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró, Irak, Fülöp-szigetek és Vietnám.

A jogosult felhasználók ezekben az országokban három hónapos ingyenes prémium előfizetést aktiválhatnak.

A Fülöp-szigeteken és Vietnamban a jogosult felhasználóknak ráadásul exkluzív kedvezményt (akár 90 százalékot) kínálnak a prémium funkcióra. A felhasználók számos Viber alkalmazáson belüli promóciós megoldáson keresztül aktiválhatják majd az ajánlatot: natív és rich media hirdetések, bannerek a Felfedezés képernyőn, alkalmazáson belüli üzenetek, posztok a Viber hivatalos helyi csatornáin. Az ajánlat eléréséhez ellenőrizni kell, hogy a Viber alkalmazás legújabb verziója van-e telepítve a készülékünkre.

The post Így szerezhet 3 hónap ingyen Spotify Premium előfizetést first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés