:

Magyar Revolut-vezér: újra és újra emlékeztetnünk kell egymást az óvatosságra

Magyar Revolut-vezér: újra és újra emlékeztetnünk kell egymást az óvatosságra

A Revolutnak már több mint 900 ezer felhasználója van Magyarországon, reméleik, hogy év végére átlépik a bűvös egymilliós határt. A két és fél éve alapított helyi irodában már több mint 30-an dolgoznak, és jelenleg a kifejezetten a magyar piacra tervezett termékek bevezetésére összpontosítanak, mondta Léder Tamás, a Revolut magyarországi vezére.

Léder a Portfolionak adott interjút, ebben kifejti: a Revolut magyarországi ügyfeleinek száma több, mint 900 ezer főt számlál, és rohamosan növekszik az 1 millió ügyfelet jelentő nagy mérföldkő felé, remélik, hogy még idén elérik ezt. Világszerte több mint 29 millió ügyfelük van.

Hogy tűnhet el 800 ezer forint hat perc alatt a Revolutról? Végigmentünk egy egyértelmű csalássorozaton, íme a tanulságok Nemrég kétrészes cikksorozatban göngyölítettünk fel egy Revolut-csalást.

Arra a felvetésre, hogy egyre több a banki csalás Magyarországon, és a nemzetközi tendenciák is aggasztóak. A Revolut tapasztalatait illetően Léder Tamás azt mondta: a mobiltelefon lett a meghatározó hely, ahol az emberek interakcióba lépnek, tranzakciókat bonyolítanak, online vásárolnak. Azok, akik nem ismerik az okostelefonokat és a digitális alkalmazásokat még, felzárkóznak.

„Nagyon fontos, hogy oktassuk pl. a családunkban élő idősebbeket a kibercsalásokkal kapcsolatos kockázatokról.

Aktívan emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy soha nem küldünk nekik SMS-eket, hogy soha ne osszák meg kártyaadataikat idegenekkel, és ne válaszoljanak gyanús befektetési ajánlatokra. Mindannyiunknak újra és újra emlékeztetnünk kell egymást az óvatosságra.”

Azonnal lépj, ha ilyen sms-t kapsz – folytatjuk a Revolutról ellopott 800 ezer forint történetét

Szó esett a Revolut magyarországi jelenlétéről is: a Revolut helyi irodája 2021 elején indult el, és már lassan 2,5 éve működik. Ez idő alatt aktívan vettek fel munkatársakat, most épp több mint 30 fős helyi létszámmal a fedélzeten. Jelenleg a kifejezetten a magyar piacra tervezett termékek bevezetésére összpontosítanak, de ezekről még nem árult el részleteket. Hozzátette: holyamatban van emellett fióktelepek bevezetése az EU piacain, az első fióktelepek Írországban és Franciaországban már el is indultak.

The post Magyar Revolut-vezér: újra és újra emlékeztetnünk kell egymást az óvatosságra appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés