:

Hasznos funkciókkal bővült a BudapestGO alkalmazás

Hasznos funkciókkal bővült a BudapestGO alkalmazás

Újabb frissítést kapott a BudapestGO applikáció, melynek révén egyszerűbb lett a jegyhasználat, és gyorsabban elérhetővé vált a járműről tervezés funkció is – olvasható a BKK oldalán.

Az üzemeltető szerint a május 25-től elérhető frissítés célja az volt, hogy egyértelműbbé tegye és gyorsítsa a jegy- és bérletfelmutatás folyamatát: ebben mostantól a korábbinál kifejezőbb, új ikon segíti a felhasználókat. Az átláthatóság mellett a járműről történő útvonaltervezés is könnyebb lett.

A tájékoztatás szerint a frissítésnek köszönhetően már az útvonaltervezés elején jelezhetik az utasok, hogy épp egy járaton utazva terveznek.

Ez azért hasznos, mert az alkalmazás így adja a legpontosabb információt az érkezési időpontról, és a funkció már nem irányít el gyalog a következő megállóig, vagy nem akar felszállítani a következő járatra. Emellett a lehetőséget jelző ikon is megújult.

A BKK közölte, hogy azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs beállítva az automatikus frissítés, azoknak az új funkciók aktiválásához frissíteniük kell az applikációt.

The post Hasznos funkciókkal bővült a BudapestGO alkalmazás first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés