:

Ingyen adják az egyik legjobb Fallout-játékot

Ingyen adják az egyik legjobb Fallout-játékot

Folytatódik az Epic Games Store digitális játékáruház nyárieleje akciója, aminek keretében a múlt heti Death Stranding után a valaha készült egyik legjobb Fallout-játékot, a Fallout: New Vegast adják teljesen ingyen. A Obsidian Entertainment fejlesztette, 2010-es szerepjáték ezúttal a posztapokaliptikus Nevadába kalauzolja a felhasználókat, ahol az egykori Las Vegas közvetlen környezetében kell helyt állnunk, ám ezúttal nem egy óvóhely frissen szabadult tagjaként, hanem egy olyan emberként, aki az egész életét az atomháború utáni felszíni világban élte le.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: a Fallout: New Vegas megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban.

Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Fallout: New Vegas bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz. Az akció június 1-én-én délután 5 óráig tart. Ekkor újabb játék válik ingyen elérhetővé bárki számára.

Kapcsolódó TOP24 A legjobb Fallout-játékok Itt az ideje eldönteni, hogy melyik a valaha készült legjobb Fallout-játék.

The post Ingyen adják az egyik legjobb Fallout-játékot first appeared on 24.hu.