:
Breaking News

Változás a csúcson: ő lett a világ leggazdagabb embere

Újra Elon Musk a leggazdagabb.

A Tesla-vezér Elon Musk lett ismét a világ leggazdagabb embere. A SpaceX-ről és a Twitterről is ismert dollármilliárdos hosszú hónapok után előzte vissza Bernard Arnault-t, az LVMH luxuskonglomerátum elnökét, miután a Tesla részvényei az elmúlt hónapban kiemelkedő növekedési pályát futottak be.

Musk vagyonát a csütörtöki TSLA-ár (235 dollár) alapján 220,2 milliárd dollárra becsüli anyalapunk, az amerikai Forbes.

Ezzel mintegy 4,2 milliárd dollárral előzi a luxuscsászárt; de még így is elmarad a személyes rekordjától, amit a 2021. novemberi 410 dolláros Tesla-részvénycsúcs tett lehetővé.

Több ebből Változás a csúcson: ő lett a világ leggazdagabb embere Állami gyerekbiztosítás: egy doboz fájdalomcsillapítóra se elég a visszatérítés

Ugyan a Teslával kapcsolatban a Wall Street ismét visszaszerzi a bizalmát (köszönhetően a januárban bejelentett negyedéves rekordbevételeknek és -eredménynek), a Twitternél már más a helyzet. A New York Times friss értesülései szerint a közösségi oldal reklámbevételei áprilisban 59 százalékkal csökkentek az előző év azonos időszakához képest. A Fidelity jelenleg 15 milliárd dollárra értékeli a vállalatot – közel harmadára, mint amennyit Musk fizetett érte tavaly novemberben.

The post Változás a csúcson: ő lett a világ leggazdagabb embere appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés