:

Ufót fotóztak egy légi bemutatón

Ufót fotóztak egy légi bemutatón

John Mooner „ufológus” múlt héten, az angliai Torbay Airshow légi bemutatón örökített meg egy különös objektumot – írja a Mirror. A repülő tárgy nagy sebességgel haladt az égen fényes nappal.

A férfi a Királyi Légierő Red Arrows nevű műrepülő-csapatának gépeit fotózta, miközben azok repültek, az ufó hirtelen bukkant fel közöttük. Mooner szerint a fekete objektum gyorsan, veszélyesen közel haladt el.

Torbay airshow audience shocked to spot ‘1,000mph’ UFO in middle of Red Arrows flying formation https://t.co/dOSLB7zuNa pic.twitter.com/dC4Yixieqq

— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) June 9, 2023

A férfi úgy gondolja, nem ember által irányított objektumról van szó. A tárgyat más szemtanú is észlelte a helyszínen, mint Emma Smith elmondta, olyan volt, mint egy búgócsiga, és egyértelműen nem telefonkamerája lencséje alakította ki a jelenséget.

A védelmi minisztérium szóvivője szerint 2009-ben szüntették be az ufókkal, hivatalos nevükön azonosítatlan légi jelenségekkel kapcsolatos nyomozásaikat, és ezen a téren azóta sincs változás.

Az ufókérdés az elmúlt időszakban ismét felkapottá vált, miután az Egyesült Államokban kormányzati szinten is elkezdtek komolyan foglalkozni a témával, még a NASA is tartott nyilvános ufóügyi ülést. Érdemes hozzátenni: Amerikában a döntéshozók elsősorban nem a földönkívüliektől, hanem idegen nemzetek kémkedésétől, technológiájától tartanak.

The post Ufót fotóztak egy légi bemutatón first appeared on 24.hu.