:
Breaking News

Éleződik az árharc a tejtermékeknél, lépett az Aldi

Éleződik az árharc a tejtermékeknél, lépett az Aldi

Az Aldi Magyarország hétfőtől 85, elsősorban hűtött termék árát csökkenti, akár mintegy 45%-kal. Olcsóbban is szerzik be az egyes termékeket, így tudnak fogyasztói árat csökkenteni.

Az Aldi Forbes.hu-nak is eljuttatott közleménye szerint júniusban így összsesen 120 friss élelmiszer árát csökkentették tartósan, illetve az állandó tejtermék kínálatuk egyharmada lett olcsóbb mától. Ahogyan arról mi is írtunk, az akciózásra – még ha nem is ilyen mértékűre – június 1-től törvény kötelezi a nagy élelmiszerláncokat.

Kötelező lesz akciózniuk a boltoknak, és marad az ársapka – íme a részletek

Az Aldi eddig is tartósan csökkentette számos vaj, majd a magyar beszerzésű trappista sajtjainak árát, most pedig újabb termékek esetében mérsékli jelentősen, akár 45%-kal az árakat. Hétfőtől 85 hűtött árucikk,

elsősorban normál és számos laktózmentes tejtermék – különböző zsírtartalmú friss, ESL- és UHT-tejek, tejföl, tejszín, kefir, natúr és gyümölcsjoghurt, vaj, túró, különböző sajtok – polci ára csökken.

Olcsóbban tudják beszerezni

A fogyasztói árak csökkentése a beszerzési piacon tapasztalható alacsonyabb áraknak köszönhető.

„Az elmúlt hetekben az enyhülő inflációnak és az alacsonyabb beszerzési áraknak köszönhetően a legkeresettebb pékáruk, tejtermékek és felvágottak esetében mérsékeltük árainkat. Ezen belül állandó tejtermék kínálatunk harmadánál hajtottunk végre tartós árcsökkentést, illetve hetente további mintegy 80 akciós termékkel járulunk hozzá a magyar fogyasztók pénztárcabarát bevásárlásához. Üzletnyitásaink és újranyitásaink alkalmából pedig jellemzően mintegy 80 akciós terméket kínálunk akár 60% feletti kedvezménnyel” – mondta az árcsökkentésről Bernhard Haider, az Aldi Magyarország országos ügyvezető igazgatója a közlemény szerint.

The post Éleződik az árharc a tejtermékeknél, lépett az Aldi appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés