:

Imádni fogjuk a Spotify újítását

Imádni fogjuk a Spotify újítását

Bár elképesztő tempóban fejlődik a technológia, még napjainkban is előfordul utazás közben, hogy elmegy a hálózat, és így a fülünkben duruzsoló zene is elhallgat. Erre a problémára keresett megoldást a Spotify, amit Daniel Ek vezérigazgató szerint meg is találtak – írja a hvg.

A tesztelés alatt álló Offline Mix funkció a vállalat vezetője szerint arra az esetre tökéletes, amikor „a hangulat forró, de a kapcsolat gyenge.” Erre jelenleg csak az albumok és lejátszási listák manuális letöltése szolgálhat valamiféle megoldással, ez azonban nem képes lekövetni az éppen aktuális ízlésünket, és előre kell gondolnia a felhasználónak.

Az Offline Mix ezzel szemben egy olyan lejátszási lista lesz, amely a közelmúltban lejátszott kedvenc dalainkat gyűjti össze offline hallgatásra.

A kínálat tehát igen változatos lehet, bár egyelőre nem közölték, milyen hosszú lehet egy lejátszási lista. Az Offline Mix lehetőséget a Premium előfizetők számára lesz majd elérhető. A konkurens YouTube Music egyébként már évek óta rendelkezik hasonló funkcióval, ami az Offline Mixtape nevet viseli. A lap szerint a Spotify nagyjából 2020 közepe óta dolgozik az offline mix funkción, ám egyelőre nem tudni, miért tart ilyen sokáig összehozni ezt.

The post Imádni fogjuk a Spotify újítását first appeared on 24.hu.