:

Elon Musk: Ha annyira okos vagyok, miért fizettem olyan sokat a Twitterért?

Elon Musk: Ha annyira okos vagyok, miért fizettem olyan sokat a Twitterért?

Elon Musk a Párizsban megrendezett Vivatech konferencián vett részt pénteken, ahol a következő kérdést tette fel magának és a közönségnek:

Ha annyira okos vagyok, akkor miért fizettem olyan sokat a Twitterért?

A világ leggazdagabb embere elismerte, hogy a tavaly kifizetett 44 milliárdos vételár elég magas volt a közösségi média-platformért, de elmondása szerint azért döntött mégis az üzlet mellett, mert ő maga is nagy tweetelő, és aggódott, hogy a Twitter rossz irányba mozog.

Attól tartottam, hogy a Twitter rossz hatással van a civilizációra és bomlasztja a civil társadalmat. És bármi, ami aláaknázza a civilizációt, szerintem nem jó dolog. Úgy éreztem, a Twitter rossz irányba halad, és pozitív civilizációs erővé akartam tenni

– mondta Musk, aki tavaly októberben vette át a céget, azóta jó pár botrányt okozva sajátos stílusával és döntéseivel, májusban azonban új vezérigazgatott nevezett ki maga helyett. Állítása szerint az ő irányítása alatt a Twitter rengeteget tisztult, és nagyot javult a rendszeres Twitter-felhasználók élménye.

Megszabadultunk a botok, átverések és egyébb rossz dolgok 90 százalékától. A gyerekkizsákmányoló tartalmak 95 százalékátólm, amelyek mértékét eleve sokkoló volt látni… hogy mi minden ment itt tíz éven át

Musk Párizsban találkozott a világ második leggazdagabb emberével, Bernard Arnault-val is, de nem hozták nyilvánosságra, miről beszélgettek.

Elon Muskról szóló portrécikkünket itt olvashatják:

Kapcsolódó Elon Musk: az igazi Vasember vagy egy zseniális szélhámos? Néhány év alatt lett igazi hősből átlagos kapzsi milliárdos a közvélemény szemében.

The post Elon Musk: Ha annyira okos vagyok, miért fizettem olyan sokat a Twitterért? first appeared on 24.hu.