:

Ismét Női Klub különleges előadással és divatbemutatóval

Ismét Női Klub különleges előadással és divatbemutatóval

Június 15-én, csütörtökön a sokoldalú esemény egy igazi kikapcsolódást kínál, hiszen színpadi előadással és lenyűgöző divatbemutatóval várják az érdeklődőket.

Az est fénypontjaként Ivancsics Ilona és Ábrahám Edit előadásában tekinthetik meg a “Szomszédok és barátok” című vígjátékot. Garantált a sok-sok nevetés és jókedv, a rendezvényen a vendégek emlékezetes élményekkel gazdagodhatnak.

– Egy igazi nőies programmal várunk mindenkit. A Nők Világa által szervezett házi divatbemutató keretében megismerhetik a résztvevők a legújabb nyári trendeket, és megkaphatják a legjobb tippeket arra, hogyan maradhatnak csinosak és divatosak a legnagyobb melegben is. Ez a különleges alkalom tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy a kultúra és a divat inspiráljon, és megérintsen mindenkit. A program különlegessége, hogy Ivancsics Ilona és Ábrahám Edit művésznők is megjelennek a kifutón, több üzletasszony és hús vér nő társaságában. A ruhákat Mitterer Szilvia és a Brandshop kollekciója színesíti. Hiszen tudjuk, hogy “Ha anya jól van, mindenki jól van!” Várunk minden érdeklődőt szeretettel, hogy együtt élvezzük ezt az emlékezetes estét, és hagyjuk, hogy a szórakozás és a kikapcsolódás átöleljen minket a legjobb társaságban – részletezte Kovács Magdi, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

Az esemény időpontja: 2023. június 15., csütörtök – Kezdés: 17:00 (Az érkezőket már 16:00-tól várják!)

Helyszín: Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ “C” épület (A Szabolcs utcai kórház helyén, Budapest, Szabolcs u. 33-35, 1135)

További információ: https://fb.me/e/1he3OevOj

 

The post Ismét Női Klub különleges előadással és divatbemutatóval appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés