:

Jó hírt kaptak a magyar Pókember-rajongók

Jó hírt kaptak a magyar Pókember-rajongók

Június 8-án, a Summer Game fest keretén belül derült ki, hogy 2023. október 20-án kerül boltokba az egyelőre PlayStation 5-exkluzív Marvel’s Spider-Man 2, most pedig van egy újabb jó hírünk a magyar Pókember-rajongóknak: a fejlesztő Insomniac Games hivatalos támogatási oldalát böngészve kiderült, hogy a játék hazánkban magyar felirattal kerül majd a boltokba.

A hír olyan szempontból persze nem meglepő, hogy a Sony AAA-kategóriás játékai (mint például a legutóbbi God of War, vagy a Marvel’s Spider-Man) rendre megkapják a magyar feliratot, de azért jó tudni, hogy nem lesz ez másképp a PlayStation 5 idei legjobban várt játékával kapcsolatban sem.

A Marvel’s Spider-Man 2 ugyebár a 2018-as Marvel’s Spider-Man folytatása, és ebben az epizódban már nemcsak Peter Parker, de a Pókverzum-filmekben főszerepet kapó Miles Morales is irányítható lesz (bár őt már irányíthattuk rövid ideig az alapjátékban, és a saját spin-offjában is), sőt, ha nem a sztoriküldetéseket hajtjuk végre, akkor válthatunk is a két hős között.

A második részben Peter is magára ölti a legendás fekete ruhát, azaz a szimbiótát, ami – a képregényekben és a Sam Raimi harmadik Pókember-filmjében látottakhoz hasonlóan – hatással lesz a karakter személyiségére is. A két főszereplő Pókember eltérő képességekkel fog rendelkezni, de lesz közös képességfájuk is, a játéktér pedig a duplájára nő az első részhez képest, Manhattan után végre bejárható lesz Brooklyn, Queens és Bronx is.

Kapcsolódó TOP24 A tíz legjobb Pókember-történet Idén 61 éve, hogy Pókember először bukkant fel egy képregényben, mi pedig összegyűjtöttük a főszereplésével készült tíz legjobb történetet.

The post Jó hírt kaptak a magyar Pókember-rajongók first appeared on 24.hu.