:

Régóta várt funkció érkezik az Instagramra

Régóta várt funkció érkezik az Instagramra

Az Instagram végre lehetővé tette a felhasználók számára, hogy letöltsék a mások által közzétett Reels-videókat, így az alkalmazáson kívül is megoszthatják azokat – írja a TechCrunch.

A vállalat vezetője, Adam Mosseri kedden közölte, hogy az amerikai felhasználóknak már elérhető a funkció, amivel letölthetik a Reels-eket a telefonjuk galériájába. Arról egyelőre nincs információ, hogy a világ többi részén mikor vezetik be a lehetőségét, de a múlt tapasztalatai alapján bizonyára nem kell már sokat várni rá. Az új lehetőséget a felhasználók a megosztás ikonra koppintva, majd a Letöltés opciót kiválasztva érhetik majd el.

Fontos megjegyezni, hogy csakis a nyilvános fiókoktól származó videókat lehet majd letölteni, sőt ezek a profilok akár ki is kapcsolhatják a letöltési opciót.

A rivális TikTok évek óta tudja ezt a funkciót: a vízjellel megjelölt felvételek továbbosztása más platformokon nagyban hozzájárult az app sikeréhez. A Meta képes platformjára egyébként tilos a kínai app logójával ellátott rövid videót feltölteni, viszont az instagramos videókon várhatóan ott lesz az app logója.

The post Régóta várt funkció érkezik az Instagramra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés