:

Van rá esély, hogy Mark Zuckerberg és Elon Musk tényleg bunyózni fognak

Van rá esély, hogy Mark Zuckerberg és Elon Musk tényleg bunyózni fognak

Az amerikai kultúrában sűrűn előfordul, hogy celebek, hírességek összeakasztják a bajszukat a közösségi médiában, arra viszont sokkal ritkábban van precedens, hogy a világ leggazdagabb emberei tesznek ugyanígy. Most azonban úgy tűnik, erre is sor került: Elon Musk ugyanis kihívta a Meta vezetőjét, Mark Zuckerberget egy test-test elleni harcra – írja a The Wrap.

Az egész azzal kezdődött, hogy a Twitter népszerűségének csökkenését kihasználva a Meta bejelentette, hogy egy Twitter-konkurens appon dolgozik. Musk egyik rajongója erre válaszul Zuckerberg harcművészetek iránti érdeklődésével kezdett viccelődni, mire a saját platformján gyakran tevékenykedő dél-afrikai milliárdos kijelentette: készen áll ringbe szállni a Facebook vezetőjével.

A nap folyamán Zuckerberg egy Instagram-történetben üzent Musknak, amelyben azt írta: Küldd el a címet.

A Tesla, a SpaceX és a Twitter vezetője pedig azt mondta, az összecsapásra a Las Vegas-i UFC Apex arénában kerül majd sor. A világ leggazdagabb emberei közül kettő tehát úgy néz ki, hamarosan ringbe száll egymással. Bár nem lenne meglepő, ha az egész csak egy médiahack lenne, Musknak ugyanis van múltja e téren.

The post Van rá esély, hogy Mark Zuckerberg és Elon Musk tényleg bunyózni fognak first appeared on 24.hu.