:

Híres youtuber is meghalhatott volna a Titan fedélzetén

Híres youtuber is meghalhatott volna a Titan fedélzetén

Napokig tartó keresés után június 22-én este bebizonyosodott, hogy megsemmisült a Titanic-expedícióra indult búvárhajó. A 6,5 méteres hosszúságú, szénszálas borítással rendelkező jármű fedélzetén öt utas tartózkodott, akik azonnal életüket vesztették, mikor egyelőre ismeretlen okokból a Titan névre keresztelt jármű összeroppant a mélyben. A szerencsétlenül járt utasok között ugyanakkor ott lehetett volna napjaink egyik legnépszerűbb tartalomgyártója, Mr. Beast is.

Jimmy Donaldson, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Mr. Beast a Twitteren írt arról, hogy július elején megkeresték a lehetőséggel, hogy ő is ott lehet a június 16-án indult, a Titanic roncsaihoz tervezett expedíción. Donaldson egy üzenetrészletet is közzétett, amiben olvasható a meghívás, és a sztorihoz annyit fűzött hozzá:

elég ijesztő, hogy én is ott lehettem volna.

Bár Mr. Beast nem részletezte, hogy miért nem fogadta el a lehetőséget, de nem ő az egyetlen, aki ezzel elkerülte a tragédiát: korábban Chris Brown üzletember állt elő azzal, hogy biztonsági okokból lépett vissza az expedíciótól.

Monica Schipper/Getty Images Jimmy Donaldson, alias Mr. Beast.

A búvárhajón öten tartózkodtak: Stockton Rush, az expedíciót lebonyolító OceanGate vállalat elnök-vezérigazgatója, Hamish Harding, egy kalandvágyó brit üzletember, Paul-Henry Nargeolet, egy francia Titanic-kutató, valamint Shahzada Dawood, vállalkozó, Pakisztán egyik leggazdagabb embere és fia, Suleman. A család beszámolója szerint a 19 éves fiúnak nem volt kedve a vállalkozáshoz, de beleegyezett az útba, hogy apja kedvében járjon. Shahzada fiatalkora óta a Titanic megszállottja volt, és szerette volna saját szemével is megnézni a roncsokat.

The post Híres youtuber is meghalhatott volna a Titan fedélzetén first appeared on 24.hu.