:

Tiborcz István cége beszállt Mészáros Lőrinc mellé a hatvanpusztai golfklubba

Tiborcz István cége beszállt Mészáros Lőrinc mellé a hatvanpusztai golfklubba

A BDPST Group most Mészáros Lőrinc cégébe, az alcsútdobozi klubot üzemeltető Máriavölgy Zrt.-be vásárolta be magát, a részvények 49,76 százalékát vette meg.

Közel 50 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Hatvanpusztától néhány kilométerre fekvő Pannónia Golf & Country Clubban Tiborcz István cége, a BDPST Group, szúrta ki a Partizán.

A BDPST Group május 18-án írta ki honlapjára, hogy sportklubbal bővíti portfólióját, ami „illeszkedik a cégcsoport prémiumkategóriás hotelekből és gasztronómiai egységekből álló portfóliójába, hozzájárulva a tőkebefektető holding dinamikus növekedéséhez”.

„Ez azt is jelenti, hogy az elmúlt években Hatvanpusztával és ezzel a területtel együtt József nádornak már két egykori birtoka került közvetlenül az Orbán családhoz

– írta a Partizán csütörtöki hírlevelében.

Kié volt ezelőtt?

Az alcsútdobozi, 20 hektáros területen fekvő klub tízszobás, 18 szakaszos golfpályája, exkluzív étterme és rendezvényhelyszíne is van. Egy svájci–osztrák házaspár alapította, majd Csányi Sándorék vették meg tőlük. 2019-ben vásárolta meg a területet Orbán Győző (Orbán Viktor édesapja) cége, míg a klubot üzemeltető Máriavölgy Zrt. pedig Mészáros cégéhez került, emlékeztet a Partizán.

Nemsokára Kékszalag – kik építik itthon a verseny legjobb hajóit?

(via Telex)

The post Tiborcz István cége beszállt Mészáros Lőrinc mellé a hatvanpusztai golfklubba appeared first on Forbes.hu.