:
Breaking News

Itt a mobil, ami korrekt áron nyújt csúcsteljesítményt

Itt a mobil, ami korrekt áron nyújt csúcsteljesítményt

Az Asus csütörtökön bejelentette az új Zenfone 10 készülékét, amely a kompakt mérete ellenére is csúcsteljesítményt ígér a felhasználóknak. A gyártó annak ellenére nem emelt jelentősen az áron a tavalyi évhez képest, hogy az új mobil frissített kamerarendszert, 144 Hz-es kijelzőt, és zászlóshajókban található chipet kapott.

A Zenfone 10 megtartotta a tavalyi készül kézbesimuló méretét, így a mostanában megszokott hatalmas kijelzőktől eltérően egy mindössze 5,9 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítéssel bíró AMOLED panel díszíti a készüléket. A telefon megkapta a modern zászlóshajókban található Snapdragon 8 Gen 2 chipet, valamint adott a legújabb LPDDR5X memória- és UFS 4.0 ROM-technológia is.

A gyártó közleménye szerint a Snapdragon Elite Gaming funkcióival a Zenfone 10 valódi mobil játékképességeket és zökkenőmentes többfeladatos működést is kínál. Az energiatakarékos CPU és alkatrészek használatával jelentősen javult a Zenfone 10 akkumulátorának üzemideje is, annak ellenére, hogy az egység kapacitása ugyanaz a 4300mAh, mint az elődjéé.

A maximális töltési teljesítmény érdekében 30W-os HyperCharge töltést kapott a készülék, valamint mostantól támogatja a vezeték nélküli töltést is.

A kamerarendszer is komoly fejlesztésen esett át: a telefon 50 megapixeles főkamerájába beépített 6 tengelyes gimbal stabilizátor stabilabb fotókkal és videókkal kecsegtet, a szelfikamerával lőtt fotók pontosságáról pedig most már egy 32 megapixeles egység gondoskodik.

Asus

A készülék öt színben lesz elérhető hazánkban: fekete, fehér, kék, zöld és piros, az előrendelés pedig már el is kezdődött. A 16GB memóriával és 512GB tárhellyel felszerelt csúcsmodell ára 390 ezer forint, míg a 8GB/256GB-os modellért 369 ezer forintot, a 8GB/128GB-os felszereltségű készülékért pedig 348 ezer forintot kell majd fizetni.

Az Asus jelezte, hogy a bejelentés utáni első hónapban az előrendelés alatt „ingyen upgrade” programot hirdetnek, így azonos ár mellett a felhasználók jobb konfigurációval szerelt Zenfone 10-et kapnak majd kézhez.

The post Itt a mobil, ami korrekt áron nyújt csúcsteljesítményt first appeared on 24.hu.