:

Itt az olcsó bankszámla, de az OTP még ennél is jobbat ajánl

Sorra teszik közzé a bankok az alapszámlák új díját. Az OTP adja most a legjobb ajánlatot.

A Magyar Közlönyben tavasszal megjelent rendelkezés szerint a kedvezményes banki alapszámlák díja havi háromezer forintról ezer forintra csökken július elsejétől, írja Azénpénzem.hu. A változásnak megfelelően a napokban tették közzé a bankok az ajánlataikat,

az OTP pedig mindenkit kenterbe vert: 587 forintos havi díjat hirdetett, és az átutalási megbízásoknál is könnyítést ad.

Az eddig megjelent kondíciós listák alapján az MBH, a K&H, a Raiffeisen és az Unicredit is a maximumot, azaz az 1000 forintos díjat határozta meg.

Több ebből Orbán: elfogyott a pénz. Bicskanyitogató, amit az EU csinál Júliustól gyökeresen megváltozik a védőnői szolgálat

A Közlöny a díjat a minimálbér százalékában határozza meg: annak 0,5 százaléka lehet a számlavezetési díj az alap csomagok esetében (ezt volt korábban másfél százalék). Jövőre a havi díj maximuma 1160 forint lesz. A rendelet előírja, hogy a számlavezetés mellett több szolgáltatást, mint például készpénzfelvétet vagy bankkártyát is biztosítaniuk kell a bankoknak.

The post Itt az olcsó bankszámla, de az OTP még ennél is jobbat ajánl appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés