:

Élj sokszínűen egy menő Redmi Note 12 Pro 5G-vel!

Élj sokszínűen egy menő Redmi Note 12 Pro 5G-vel!

A Redmi Note sorozat mindig is arról volt híres, hogy olyan okostelefonos funkciókat kínál a középkategóriában, ami korábban a csúcstelefonok kiváltsága volt, és nincs ez másképp a Redmi Note 12 Pro 5G esetében sem. Egyrészt adott a letisztult, kifejezetten elegáns, de a színeinek  hála mégis fiatalos és dinamikus külső, üveg hátlappal, ami olyan csúcstechnológiákat rejt, mint például a 67 wattos turbó töltés, melynek köszönhetően a kifejezetten nagy, 5000 milliamperórás akkumulátor 15 perc töltéssel egynapos üzemidőt biztosít.

Xiaomi

Korábban szintén a csúcstelefonok biztosítottak olyan kijelzőt, mint most a Redmi Note 12 Pro 5G: 6,67″ FHD+ Flow AMOLED kijelző, akár 120 Hz-es képfrissítéssel, a nyári verőfényben is jól kivehető látványt biztosító fényerővel, illetve olyan színekkel és kontrasztokkal, hogy a képek és videók szinte leugranak a kijelzőről. Emellé társul a Corning Gorilla Glass 5 védelem, továbbá a Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás, és a telefon megfelel az IP53 szabványnak is, így védve van a por és a fröccsenő víz ellen.

Élj sokszínűen és örökíts meg minden pillanatot!

A Redmi Note 12 Pro 5G viszont nemcsak szép és remek a kijelzője, de olyan kamerákkal szerelték fel, amikkel a nyár minden legendás pillanata megörökíthető, legyen az nappal, vagy gyenge fényviszonyok mellett. A csúcskategóriás specifikációk innen sem hiányoznak, hiszen az 50 megapixeles főkamera mögött egy Sony IMX766 szenzor dolgozik, ami az átlagnál nagyobb, 1/1,56 hüvelykes méretének köszönhetően több fényt képes befogadni, így gyenge fényviszonynál is jó fotókat készít.

És akkor sem kell aggódni, ha nagyon aktívak vagyunk, hiszen a kamera optikai képstabilizátort (OIS) is kapott, így a rázkódás és a rezgés sem ront a képek minőségén, a kifejezetten gyors autofókusznak hála pedig nem maradunk le egyetlen fontos pillanatról sem.

Xiaomi

Az 50 megapixeles főkamera mellé ugyanakkor jár egy 8 megapixeles, ultranagy látószögű kamera, illetve egy 2 megapixeles makró is. Ezt a tripla kamerarendszert pedig remek szoftver egészíti ki: a mesterséges intelligenciával felturbózott algoritmusok nemcsak javítják a képminőséget, de az elkészítés sebességét is gyorsítják. A hét klasszikus filmszűrő miatt pedig minden egyes felvételünket egyedivé, különlegessé varázsolható.

Mindent tud, amit kell

A telefon persze nemcsak fotózásra tökéletes, de a burkolat alatt megbúvó hardver szinte minden igényt kielégít: hat nanométeres gyártástechnológiával készült. A keveset fogyasztó Mediatek Dimensity 1080 processzor, a Mali-G68MC4 grafikus mag, a 6 GB memória és 128 GB háttértár miatt nem csupán az átlagos teendőkre elég, játszani is lehet ezzel a mobillal.

Adott továbbá az NFC (helló, kényelmes fesztiválos fizetés), a Wi-Fi 6 kapcsolat, a Bluetooth 5.2, és persze az 5G, aminek hála már itthon is fel lehet csatlakozni az átlagnál jóval gyorsabb mobilnet kapcsolatot biztosító újgenerációs mobilhálózatokra. Hát kell ennél több?

Xiaomi

The post Élj sokszínűen egy menő Redmi Note 12 Pro 5G-vel! first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés