:

Kiszáll az egyik cápa az RTL sikerműsorából

Hatalmas siker lett az RTL üzleti show-ja, de az már most biztos, hogy a következő évadban lesz egy új tagja a befektető-zsűri csapatnak. Az egyik cápa, Tomán Szabina ugyanis négy év után kiszáll.

Facebook oldalán jelentette be, hogy kiszáll a Cápák között című RTL-es üzleti realityből Tomán Szabina, a Toman Diet alapítója.

„Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja” – írta.

Azt is írta, hogy a „befektetői identitás számomra egy teljesen új és szokatlan szerep volt, merőben más ahhoz képest, amikor a saját vállalkozásomat építem, ahol egyedüli tulajdonosként kizárólag enyém a felelősség.”

Tomán életbirodalmában is nagy változások voltak, év elején új modellre álltak át és elköltözött a flagship store is. Befektető-mentorként természetesen továbbra is dolgozik majd azokkal a cégekkel, amikbe a műsor révén fektetett be. „Hálás vagyok a találkozásokért, a barátságokért, és bízom közös befektetéseink sikerében.”

Ilyen szerepkörben máshol is lehet majd vele találkozni, hiszen a Forbes Business Clubnak is alapító tagja.

The post Kiszáll az egyik cápa az RTL sikerműsorából appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés